2777
2789

سلام دوستان 

دوست من امسال رشتش تجربی نظام قدیم بوده 

بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته کرده 

و پیام نور تهران و ازاد شرق تهران مهندسی پزشکی زده قبول نشده 

میشه حالا یک رشته دیگه بره همین جوری دانشگاه اسم بنویسه؟

و اینکه معدلش ۱۲ به خاطر معدلش قبول نشده یا رشتش فرق داشته؟ و فقط شهر امل غیر انتفاعی قبول شده. غیر انتفاعی خوبه چون یکجا شنیده اگه موسسه باشه خوب نیست اگه دانشگاه باشه خوبه که متوجه نشدم یعنی چی. شما چه توصیه ای میکنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نظام جدیدم با معدل ۱۵ و خرده ای هم دولتی با سوابق علوم کامپیوتر قبول شدم هم دانشگاه آزاد مهندسی کامپیوتر. فکر نکنم مشکل از معدلش باشه چون خود من معدلم جالب نیست ولی دولتی و آزاد با سوابق قبول شدم‌. حضوری بره صحبت کنه بهتره به نظرم من آشنامون تهران آزاد بدون کنکور بر اساس سوابق روانشناسی قبول شد ولی بدون کنکور و بر اساس سوابق تو شهر خودشون رفت علوم تربیتی خوند اونم با مراجعه کردن به دانشگاهشون.غیرانتفاعی هم دانشگاه بدی نیست بهش بگید به این و اون گوش نده اگه مهندسی پزشکی رفته اونجا خیلی خوب درس بخونه بعد برای ارشد سعی کنه دانشگاه خوب قبول شه.

الان مهلت ثبت نام گذشته باید صبر کنه تکمیل ظرفیت آزاد بیاد یا صبر کنه برای اینکه ورودی بهمن شه اون م ...

ممنونم 

تکمیل ظرفیت اعلام میکنن؟ 

چون سنش زیاد زیاد اطلاعات نداره 

نمیدونم گفت آمل غیر انتفاعی فقط قبول شده

من خودم نظام جدیدم با معدل ۱۵ و خرده ای هم دولتی با سوابق علوم کامپیوتر قبول شدم هم دانشگاه آزاد مهن ...

ممنون چون میخواد مهاجرت کنه از اون نظر براش مهمه 

شاید چون نظام قدیم بوده پس قبول نشده؟ 

اخه هم ازاد هم پیام نور قبول نشد 

اتفاقا پيام نور بهتره  از نظر پولي كيفيتم بستگي داره چ دانشگاه غيرانتفايي باشه

درست خودشم پیام نور دوست داشت 

من خودمم پیام نور درس خوندم 

راضی بودم 

منتهی قبول نشده 

ممنونم  تکمیل ظرفیت اعلام میکنن؟  چون سنش زیاد زیاد اطلاعات نداره  نمیدونم گفت آمل ...

تکمیل ظرفیت بستگی داره به اینکه کی بچه ها ثبت نام میکنن و اگر ظرفیت خالی موند تکمیل ظرفیت میکنن شاید هم نکنن باید تو کانالای اخبار کنکور عضو شن یا سایت azmoon.org مرتب چک کنن که همه رشته ها رو هم نداره رشته هایی که ظرفیت خالی داره میشه برن و اینکه 

علوم کامپیوتر چه شهری قبول شدید ؟ 

نمیدونم والا فقط میدونم برا استان مرکزیه چون نمیرم اون دانشگاه پیگیری نکردم😂ولی تو دفترچه هستن چنین رشته هایی هرسالم ارائه داده میشن.

ممنون چون میخواد مهاجرت کنه از اون نظر براش مهمه  شاید چون نظام قدیم بوده پس قبول نشده؟  ...

به نظرم حضوری بره با دانشگاه صحبت کنه شاید ثبت نامش کردن. آخه برای مهاجرت هم بدبختی مدرک پیام نور و آزاد رو بیشتر از غیرانتفاعی قبول دارن. نمیتونه از یه مشاور مشورت بگیره؟

به نظرم حضوری بره با دانشگاه صحبت کنه شاید ثبت نامش کردن. آخه برای مهاجرت هم بدبختی مدرک پیام نور و ...

باشه اره بهش میگم حتما بره 

شاید یک راه حلی گذاشتن 

مشاوره هم بهش میگم ببینه میتونه پیدا کنه یا نه 

ممنون جواب دادی❤🙏