2777
2789
عنوان

کارکنان افق کوروش بیان لطفا

323 بازدید | 10 پست

۲۶ سالمه 

تازه توی افق کوروش استخدام شدم

از شنبه تا چهارشنبه میتونیم یک روز آف باشیم یعنی یک روز در هفته میتونیم استراحت کنیم سرکار نریم...

حالا سرپرست فروشگاه ازم پرسیده چه روزی رو میخوای نیای آف باشی

به نظرتون چند شنبه آف برم خوبه؟

چه روزی آف برم؟ 

من خودم میگم چهارشنبه برم

به نظرتون چیکار کنم؟؟ 

لطفا با دلیل بگید

پنج شنبه ، جمعه تعطیل نیست باید بیایم سرکار فقط از شنبه تا چهارشنبه میتونیم یه روز آف باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنبه رو اف شو حس میکنم بخوای جایی بری جمعه شبش بهتره فرداشم ک تعطیلی

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

مرخصی چن روز در ماه داری ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
۲.۵ روز

حقوقشم طبق قانون کاره یا کم تره ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
بآ اضافه کاری و پاداش و جمعه کاری و تعطیل کاری و... ماهی ۱۵ میلیون

به شادی استفاده کنی 

طرف ما ، ۱۰ میدن