2777
2789

تو ۱۶ سالگی طلاق گرفتم الان ۲۰ سالمه البته دوشیزه هستم شناسنامم سفید بااقایی وارد رابطه شدم چند ماهه قرار شد بعد محرم بیاد خواستگاری اما هی گفت بزار داداشم بیاد بزار به خانوادم کم کم بگم مخالف میکنن چون تو یک بار عروس شدی خلاصه یک هفته پیش گفت به مامانم گفتم بعد من دیروز بهش گفتم توروجون هرکی دوست داری منو نپیچون اگه نمیخوای بعد گفت من میخوامت بهت قول میدم هرچقدرم مخالف باشن برات بجنگم به زودی بهم برسیم خلاصه کلی از این حرفا 

بعد الان داشتیم چت میکردیم بعد بهم گفت ماشینم خراب شده بدم درست کنن انشالا کم کم برای ماشین عروس بشه درست باشه دیگه بعد من گفتم عمتو مسخره کن مگه تو میخوای عروسی بگیری نهایتش یک سال دیگه عروسی میگیری میری خونه تو میخوای عقد کنی نه عروسی از الان برای یک سال دیگه داری درست میکنی بعد بهم گفت مرض من دارم کلی ذوق میکنم کارمو درست میکنم برای عروسی تو هی بزنم به ذوقم 

اخه احساس میکنم مسخرم میکنه بنظرتون راست میگه ،؟؟؟

اخه پسر خانواده داری هم هست

تو این چند ماه هم هیچ تقاضای ازم نذاشته حتی چند بار همو دیدیم دست همو هم نگرفتیم از فاصله چند متری همو دیدییم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گناه داره چرا میزنی تو ذوقش بنظر پسر خوبیه 

تو نمیتونی اون درک کنی قراره یه زندگی تشکیل بده فکر درآمد و اینا هم حتما هست هزار تا فکر که یه موقع کم نیاره تازه حرف زدن با خانوادش هم هست به جای اینکه باهاش دعوا کنی و بزنی تو ذوقش بهش دلداری و امید بده خواهر من

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

اخه احساس میکنم مسخرم میکنه 

ببین نمی‌دونم پسر خوبیه یا نه تو اینو باید بهتر بدونی میبینیش جوری که تو ازش گفتی که دیر‌ خوبی بنظر میاد 

فقط اینو میگم اون پسر کارش سخته صحبت و راضی کردن خانواده رو داره فکر آینده رو داره چون قراره خانواده تشکیل بده خرج داره فکر کار و بار رو داره 

خب توکه میری خرید عروسی لباس عروس میپوشی‌ و اینا اما اوضاع اون فرق داره درکش کن 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️