2777
2789
عنوان

ی شماره ناشناس داره پیامک میده لطفاا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه شیوه قدیمی😂😂😂

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

یاد مامان بزرگم افتادم 

تنها زندگی میکرد پیر بود و بیسواد یه گوشی ۱۱۰۰ داشت

رفتیم پیشش دیدیم یه چند تا پیامک داره باز نکرده

یکیشون یه سرباز بود گفت تنهام بیا چت کنیم حوصله ام سر رفته  

شاید اینم همینجوری یه شماره ای زده

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

😂😂 عکس پیامشو گذاشتم اجی نگاه کن

😂😂😂😂😂😂 فقط اون جمله اخرت که نفهمید باور کن سنش بیشتر از ۳۰ساله 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

خودش هم دلش میخواد همینجور بریزدت به هم بیکاری میگه؟ اعصابتو نده دستش. بهش فکر نکن

اخه یکی هست که نمیخوام این شماره رو داشته باشه و هر چی فکر میکنم متوجه نمیشم از کجا شماره رو پیدا کرده. عکس پیامشو گذاشتم ببین