2777
2789
عنوان

حق انتخاب نداشتن و اذیت شوهر

270 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من قرار با مادرشوهرم تویه ساختمون زندگی کنم و اون کل وسیله های خونه مو به سلیقه خودش بخره،شوهرم بهش سپرد که بخره چون از هم دوریم

ولی مادرشوهرم برای جاریم همه وسایل خونه ش رو به حق انتخاب جاریم خرید ومن از این موضوع خیلی ناراحتم

خدایا شکرت خودت کمکم کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که اصلا قبول نمیکردم پیش مادرش زندگی کنم چون آدم میره پیش خانواده شوهر کلا زندانی میشه دیگه مجبورا قبول کردم

چند روز پیش ناهار دعوت کرد شوهرم خونه شون که من نرفتم گقتم کاری باهات ندارم وقتی حق انتخاب تو خونه م برای وسیله هاش ندارم

خدایا شکرت خودت کمکم کن 
چی؟؟؟خب زبون داری زنگ بزن ب مادر شوهرت بگو خودم میخوام انتخاب کنم ب شوهران بگو نمیام تو اون خونه تا ...

اتفاقا دیگه خونه ش برای ناهار نرفتم فهموندم که خوشم نمیاد برام رفته خریده خانم باهام قهر کرده که چر بی احترامی کردی

خدایا شکرت خودت کمکم کن 

بگو در حدی که بودجه دارین خرید میکنم ولی دوس دارم سلیقه منم دخیل باشه.ولی خوب حقیقت اینه همونطور که جهازی که عروس میخره به دوماد ربط ندارا چیزی که اونام میخرن به عروس ربطی نداره

نه مثلا من اصلا سینک استیل خوشم نمیاد استیل خریده مث برخودش 

من واقعا فاز مادر شوهرت نمی دانم کلا بعضی ها را نمی تونم درک چرا دوست دارن برای بقیه انتخاب کنند؟؟؟؟؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اتفاقا دیگه خونه ش برای ناهار نرفتم فهموندم که خوشم نمیاد برام رفته خریده خانم باهام قهر کرده که چر ...

ببین اینجور مواقع اصلا راهش بی احترامی نیست امثال شوهر تو بچه ننه هستن میخوای حرفت به کرسی بشین دل مادر شوهرت به دست بیار

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی