2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میدونم عاطفه کبیری فقط عداس 

چون رفتم با زن داییم واسم عروسسش قرارداد ببندیم خودش بود خیلی روش خوش آره خودم میکاپ می‌کنم

ولی روز عروسی واسه هر چیزی قیمت اضافه میزد 

قرارداد ۱۷بود ولی زنداییم۲۵ کارت کشید اومد بیرون 

تازه خودشم میکاپ نکرده بود زنداییم گفت حدود ۶ ۷ تا عروس بودن علاوه بر من همشو کار آموز داشت آرایش میکرد خودش میومد همش ایراد اونارو می‌گرفت همش میگفت خط چشمش کجه صاف کن خودش دست به پوستم نزد 

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️

آرایش زنداییم هم واقعا بد بود خودش سفید بود اما یه طوری برنزر و کانتورش کرده بودن سبزه سبزه شده بود 

تازه تو قرارداد قید شده بود کانتور بدن با کانتور بدن ۱۷ اما روز عروسی 

واسه کانتور بدن ۵اضافه تر گرفتن

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️
خیلی اسمه که عمارتش چرا انقدر بزرگه

چون پدر شکری تامینش کرده😂

واقعا ؟؟؟شوگر ددی داره؟؟؟

آره بابا معلومه 

سلام روزتون بخیر مرکز زیبایی پردیسان با بیش از 10سال سابقه در 📍مشهد، دبی 

🎁 50درصد تخفیف ویژه گذاشتیم میکاپ، شنیون، عروس vip,cipو...

🎁پکیج ویژه عروس فقط و فقط 5 تومن 

🎁میکاپ و شنیون همراهی 1 تومن 

جهت اطلاع بیشتر از پک های ویژه با شماره ۰۹۳۹۹۰۸۷۰۳۳ تماس حاصل فرمائید