2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید خونریزی معده

861 بازدید | 18 پست

صبح از مدرسه دخترم زنگ زدن گفتن حالش خوب نیست رفتم دیدم خون بالا آورده بود چند تا دستمال پرخون بود خیلی ترسیدم زنگ زدم ببریمش باشوهرم مرکز استان خدا کنه از معده اش باشه چون گفت دوتا قرص خورده بدون صبحانه دارم دیونه میشم شما اگه تجربه ای دارین کمک کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل رفتن دخترت به  مدرسه حتما بهش صبحونه بده یکم بخوره

قبل رفتنش همیشه پاشو اگه صبحونه نمیخوره یه چیز آماده کن ببره مدرسه بخوره .شب نون باگت بخر شب مواد کباب تابه ای رو آماده کن یه کاهو هم بخر. صبح قبل رفتنش درست کن ببره.گناه داره بخدا هر روز میتونی خوراکی و لقمه های متنوع بزاری ببره

قبل رفتن دخترت به  مدرسه حتما بهش صبحونه بده یکم بخوره

عزیزم میدم ولی نمیخوره از دبستان اینجوری بود میگه سر صبح حالت تهوع دارم نمیتونم جلو اشکمو بگیرم اگه چیزیش بشه من چکارکنم 

عزیزم میدم ولی نمیخوره از دبستان اینجوری بود میگه سر صبح حالت تهوع دارم نمیتونم جلو اشکمو بگیرم اگه ...

نگران نباش هیچ اتفاقی نمیفته از این به بعد حواست به قرصایی که میدی بهش باشه معدش ضعیفه  عسل خیلی خوبه فعلا مایعات مثل سوپ و شیر ولرم بهش بده بخوره

قبل رفتنش همیشه پاشو اگه صبحونه نمیخوره یه چیز آماده کن ببره مدرسه بخوره .شب نون باگت بخر شب مواد کب ...

عزیزم من پامیشم هر صبح مانتو و روسریشو اتو میکنم ولی هر کاری میکنم صبحانه نمیخوره ۱۵ سالشه بچه نیس بزور بدم کوچکتر بود ساندویچ واسنک میدادم میبرد الان نمیبره میگه خجالت میکشم بخورم

عزیزم میدم ولی نمیخوره از دبستان اینجوری بود میگه سر صبح حالت تهوع دارم نمیتونم جلو اشکمو بگیرم اگه ...

به امید خدا خوب میشه اما این یه بهانه شد که از این به بعد بخوره،وگر نه خدایی نکرده به جز ناراحتی کلیه ناراحتی معده هم می گیره.