2777
2789

بهداشت عمومی شهر دیگه قبول شدم

مدیریت مالی ازاد شهر خودمون با سوابق میتونم برم

کدومش آیندش بهتره 

حقوقش بهتره

داخل اطرافیانتون کسی بوده بهداشت عمومی خونده باشه

بهداشت برو دولتی هم هست دیگه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیریت مالی رو نمی‌دونم ولی دوستم بهداشت تهران قبول شد خوند تموم شد الان داروخونه کار می‌کنه دو شیفت ماهی ۹تومن به نظرم ارزش نداره

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️

من از لحاظ مالی واقعا بهداشت رو توصیه نمیکنم چون به درد هیچی نمیخوره

ساعت کاری من و دوستم یکیه ولی اون ۹میگیره من ۳۹

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️
نه ازاده ولی خب با کنکور قبول شدم

اهاا

نمی‌دونم والا من کلاس کنکور میرفتم استاد شیمی مون می‌گفتش رشته های مدیریت خیلی بهتر از پیراهاست. میشه توشون پیشرفت کرد

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
اهاا نمی‌دونم والا من کلاس کنکور میرفتم استاد شیمی مون می‌گفتش رشته های مدیریت خیلی بهتر از پیراهاس ...

منم خودم احساس میکنم مدیریت بهتره بعدش میشه استخدامی بانک ازمون بدی

بهداشت ولی هیچ نظری ندارم واقعا

حتی نمیدونم مهاجرت و بورسیه میشه باهاش گرفت یا نه

داروخونه که باید دوره جدا ببینی مربوط به رشته بهداشت نیست اصلا درسته؟

فکر کنم بهداشت همونه چون با هم قبول شدیم ولی الان داروخونه اس