2777
2789
عنوان

میشه لطفا نظرتونو بگید برام مهمه؟

95 بازدید | 10 پست

من توی خونمون اصلا آرامش ندارم صبح که بیدار میشم دلم میخواد بزنم بیرون میام محل کارم تا شب بعد واقعا شبا هم اصلا نمیتونم بخوابم از استرس همش خوابم میاد خیلی خونمون دارم اذیت میشم همش تپش قلب دارم

شما جای من بودید جایی که هیچ آرامشی ندارید میموندین یا میرفتین پانسیون؟

اسی جان ببخش عزیزم اینجا میپرسم 

اونایی که از پیج حامد شوز خرید کردن واقعا معنبره؟؟

همسرم برای من یه فرشتس کسی که تو همه سختی هام کنارم بود . اینو مینویسم تاهر بار میبینم بابت داشتنش از خدا تشکر کنم 💚💏💚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ب دلت و زندگیت ارامش بده ایشالا.اسی نمیشه برا دانشگاه بخونی بری ی شهر دیگه؟ اینجوری منطقی تره

من دانشگاه رفتم دیگه ۳۰ سالمه حوصله درس خوندن ندارم کار میکنم فقط پولم به پانسیون میرسه

خدا کمک حالت باشه خواهر اره هرچقد دور باشی بهتر ولی چرا نمیبرینش کمپ؟ 

همش زور میگه دست درازی‌ میکنه به مامان بابام ازش میترسن قبول نمیکنن میترسن از کمپ بیاد اینارو بکشه

همش زور میگه دست درازی‌ میکنه به مامان بابام ازش میترسن قبول نمیکنن میترسن از کمپ بیاد اینارو بکشه

ن بابا بره ترک کنه بیاد خوب میشه اینجوری موندنش هم برا خودش ظلمه هم برا شما

تا خدارو دارم محتاج کسی نیستم
ن بابا بره ترک کنه بیاد خوب میشه اینجوری موندنش هم برا خودش ظلمه هم برا شما

من خیلی تلاش کردم نمیشه

فقط دلم میخواد خودمو نجات بدم 

اما از پانسیون میترسم کاش پول داشتم خونه میگرفتم