2777
2789
هیچیشون نی فقط من نمتونم تو جمعی باشم ک بعضیا هی بیان بگن غذا چی درست گنم شوعرم خیانت کرد نمدونم لبا ...

اون خداهره من متاهله خوبیه درگیره این چیزا نیست😂😂😂

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیشون نی فقط من نمتونم تو جمعی باشم ک بعضیا هی بیان بگن غذا چی درست گنم شوعرم خیانت کرد نمدونم لبا ...

😂😂😂بیا بریم سخت نگیر تجربمون زیاد میشه خانم جلسه ای میشیم

پس مجردا خوبن هی بگن وای کراش زدم وای اکسم اینو گفت بنظرتون منظورش چیه وای کات کردم مامانم کتکم زد مدرسه رام نداد آرایش داشتم

اون خداهره من متاهله خوبیه درگیره این چیزا نیست😂😂😂

ولی خدایی بعضی متاهلا خیلی ‌رومخن انگار آسمون دهن باز کرد برا اینا شوهر افتاد پایین یکی از دوستای خودم اینجوری بود کاتیدمش

😂😂😂بیا بریم سخت نگیر تجربمون زیاد میشه خانم جلسه ای میشیم

😂😂

_شبیه اون بچه تخسی شدم که میخوره زمین و بلند میشه میگه دردم نیومد و با زانوی خونیش به راهش ادامه میده ، اما ته دلش یکیو میخواد که بره تو بغلش و بخاطر زانوهای خونیش بلند بلند گریه کنه-!🙂💔 تو تاپیکای بازی و سرگرمی تگم کنید ذوق کنم💃دلتنگ یکی تو سایتم ک مطمئنم اگ یبار دیع بش پیام بدم ... فق بدون منظوری نداشتم و دوستت دارم:)
پس مجردا خوبن هی بگن وای کراش زدم وای اکسم اینو گفت بنظرتون منظورش چیه وای کات کردم مامانم کتکم زد م ...

واهاییی😂😂🤦🏻‍♀️

اینا خداییش یهترع وای🙁😂

_شبیه اون بچه تخسی شدم که میخوره زمین و بلند میشه میگه دردم نیومد و با زانوی خونیش به راهش ادامه میده ، اما ته دلش یکیو میخواد که بره تو بغلش و بخاطر زانوهای خونیش بلند بلند گریه کنه-!🙂💔 تو تاپیکای بازی و سرگرمی تگم کنید ذوق کنم💃دلتنگ یکی تو سایتم ک مطمئنم اگ یبار دیع بش پیام بدم ... فق بدون منظوری نداشتم و دوستت دارم:)
ولی خدایی بعضی متاهلا خیلی ‌رومخن انگار آسمون دهن باز کرد برا اینا شوهر افتاد پایین یکی از دوست ...

اره بابا دوسته منم همینجوری 

تو چند سالته 

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
واهاییی😂😂🤦🏻‍♀️ اینا خداییش یهترع وای🙁😂

😂😂منم اینارو اعصابم نمیکشه البته بهتره گروه جدا بزنی خودمم متاهلم تو گروها ی زنونه حتی رخت خوابشونم تعریف میکنن بهتر مجرد نباشه خوش باشین جیگرا بدرود