2777
2789
عنوان

کسی گال گرفته؟ چه جوریه؟

299 بازدید | 28 پست

نمیدونم الان دو هفته بیشتر بدنم دونه زده میخاره دکتر میگه گال نیست دارو و پماد داده جای جوشای اول خوب شده ولی جدید زده باز باسنم کمرمه

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

عزیزم گال خوب موجود زنده ست عین شپش ولی میره زیر پوست 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لای پات هم دون دون شده بخاره

اولش اونجا بود بعد خوب شده الان کمر و پهلوهام و باسنم میخاره دوسه تا جوشم زده 

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم
اولش اونجا بود بعد خوب شده الان کمر و پهلوهام و باسنم میخاره دوسه تا جوشم زده 

اره گال اول لای پا و ناحیه تناسلی خیلی خارش داره 

حتی بعد خوب شدن هم امکان برگشت هست  به بقیه هم سرایت میکنه

اره گال اول لای پا و ناحیه تناسلی خیلی خارش داره  حتی بعد خوب شدن هم امکان برگشت هست  به ...

رون پام بود ناحیه تناسلی نه یه جوش گنده زده بود 

اره گال اول لای پا و ناحیه تناسلی خیلی خارش داره  حتی بعد خوب شدن هم امکان برگشت هست  به ...

دکتر یه پماد هیدروکورتزیون و قرص لوراتادین داد بعضی روزا اصلا خارش ندارم بعضی روزا خیلی شدید فقط پهلوهام و باسن 

خارشش زیاده منظورم از خارش دیونه میشی کسی دیگه تو خونتون نگرفته

خارشش مقطعیه شبیه کورکه نه هنوز کسی نگرفته