2777
2789
عنوان

انگل

276 بازدید | 16 پست

دوستان خودمون و بچم دارو خوردیم هر روز شلوارارو میجوشونم و پنجره ها بازن و نور میگیره خونه سیر و قرهقورت میخوریم با وایتکس همه جارو تمیز کردم توالت من میزنم فرشارو دادیم فرش شویی هر سری دستشویی میبرم بچمو مقعدشو با اب و صابون میشورم و همچنین خودم ناخونامون کوتاه و گرفتس هر روز صب حموم میریم این ش*راب هم دیدم خیلیا بچشون میدن اندازه دارو که انگل بکشه تا الان حتی ندیدم ش*راب رو خواستم ازتون کمک بگیرم چرا میزنید ادمو   

خب الان این یکی تاپیکتم میترکه

نکن دیگه:/

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

عجب....

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان این یکی تاپیکتم میترکه نکن دیگه:/

راهنمایی میخوام خسته شدم دیگ داد شوهرمم در اومده حقم داره میگ انگل ادمو نمیکشه انقد شلوارو میجوشونی جوابشو میدم ولی خسته شدم دیگ

راهنمایی میخوام خسته شدم دیگ داد شوهرمم در اومده حقم داره میگ انگل ادمو نمیکشه انقد شلوارو میجوشونی ...

ولی خب به بچه که شراب نباید داد

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

به بچه هم همچین چیزی نده مطلقا ضرر داره 

چیکار کنم پس ..قره قورت و سیر خیلی طول میکشه بچمم نمیخوره اذیت میکنه یه چی باشه ک زود ببره نهایت دو سه روز شربت ک فایده نداشت

ولی خب به بچه که شراب نباید داد

خیلیا میدن خودم میشناسم که بخاطر اینکه انگلاشون دفع شه یا نگیرین حتی نمیدونن که بچشون انگل داره یا نه ...ماشاالله بچشون هم سالم و تپله