2777
2789

سلام خانوما🧡خواهر من رشته مهندسی پزشکی ازاد تهران و شهرسازی روزانه بویین زهرا قبول شده خودمونم ساکن تهرانیم...خودش خیلی دو ب شکه ک کدومو برداره کدوم رشته بازار کار بهتری داره ؟من میگم بره مهندسی پزشکی

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مهندسی پزشکی فقط اسم داره نه بازار کار داره نه درآمد چندتا از فامیلامون خوندن بشدت پشیمونن&nbs ...

اتفاقا چند نفر گفتن بازار کار نداره براش خیلی مهمه ک بعدش بتونه کار کنه

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

گلم منم مهندسی پزشکی آزاد خوندم. رشته بسیار سختیه همش مدار و ریاضی و فیزیک و الکترونیک. اما هممون شاغل شدیم. البته خب دوران طرحمون هستش. من باردارم فقط بعد از زایمانم میرم. برای من ک عاشق ریاضیاتم فوق العاده رشته شیرینیه😋 در مورد اون رشته اطلاعاتی ندارم