یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من از چرخ خیاطی سر در نمیارم..تو دی جی کالا مدل مورد نظرت رو پیدا کن و نظراتو بخون..حقیقتش من بلد نیستم عزیزم..این مدلا که شما میگی خب فکر کنم از این جدیداس که موتور سر خود داره بی صداس و کامپیوتریه...ولی خود برند جک رو ما یه راسته دوز چندسال پیش خریدیم ازش تا الان خیلیی راضی بودیم.مال ما از این صدا داراس
اره سرچ کردم دیدم..ماهم چرخمونو خیلی ساله خریدیم ولی شوهرم به تعمیر کار سپرد که یکی برامون بیاره گفت ازاین جدیدا بخر دینام سرخود بهتره ...شما کددم شهری؟
من زنگ زدم عزیزم گفت که یچیزی مثل شرق و غربه تفاوت قیمت زیادی دارن ما اصفهانیم گفت از ۶تومن تا ۱۶تومنه و الان تو بازار چرخ جک نو فقط f12هست که کیفیتش از چندسال پیش اومده پایین..و الان چرخ رویانگ تو بورسه خیلی با کیفیت..۱۶تومن و۱۴ماه گارانتی..