2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس عزیزم بلد باشم کمکت میکنم

مرسی اومدی تاپیکم

من الگو کشیدم برا مدل پیراهن چپ راستی ودامن فون ۳

موندم پشت دامنم رو روی دولای باز بزارم یابسته؟

بعد اندازه ۴سانتم کمری جدا کردم..این کمری روهم برش بدم برا پشتش یا یسره ؟

[QUOTE=313008996]بله گلم بفرمایید[/QUOTE

میخوام چرخ خیاطی بخرم کسیوندارم راهنماییم کنه بنظرت چرخ خیاطی ۸۹۰۰جک با چرخ خیاطی f4.8.10جک کدومشون بهتره جنسش خوبه لطفا راهنماییم کن 

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
[QUOTE=313008996]بله گلم بفرمایید[/QUOTE میخوام چرخ خیاطی بخرم کسیوندارم راهنماییم کنه بنظرت چرخ خی ...

عزیزم من از چرخ خیاطی سر در نمیارم..تو دی جی کالا مدل مورد نظرت رو پیدا کن و نظراتو بخون..حقیقتش من بلد نیستم عزیزم..این مدلا که شما میگی خب فکر کنم از این جدیداس که موتور سر خود داره بی صداس و کامپیوتریه...ولی خود برند جک رو ما یه راسته دوز چندسال پیش خریدیم ازش تا الان خیلیی راضی بودیم.مال ما از این صدا داراس

عزیزم من از چرخ خیاطی سر در نمیارم..تو دی جی کالا مدل مورد نظرت رو پیدا کن و نظراتو بخون..حقیقتش من ...

۸۹۰۰جک قدیمی ولی مدلfازین دینام سرخودجدیداس تودیجیکالانیس راسته دوزهمش خانگیه ممنون بابات پاسختون🌷

۸۹۰۰جک قدیمی ولی مدلfازین دینام سرخودجدیداس تودیجیکالانیس راسته دوزهمش خانگیه ممنون بابات پاسختون🌷

اره سرچ کردم دیدم..ماهم چرخمونو خیلی ساله خریدیم ولی شوهرم به تعمیر کار سپرد که یکی برامون بیاره گفت ازاین جدیدا بخر دینام سرخود بهتره ...شما کددم شهری؟

اره سرچ کردم دیدم..ماهم چرخمونو خیلی ساله خریدیم ولی شوهرم به تعمیر کار سپرد که یکی برامون بیاره گفت ...

کرمانشاه اصن موندم دوسدارم یه چرخ خوب بخرم

کرمانشاه اصن موندم دوسدارم یه چرخ خوب بخرم

من زنگ زدم عزیزم گفت که یچیزی مثل شرق و غربه تفاوت قیمت زیادی دارن ما اصفهانیم گفت از ۶تومن تا ۱۶تومنه و الان تو بازار چرخ جک نو فقط f12هست که کیفیتش از چندسال پیش اومده پایین..و الان چرخ رویانگ تو بورسه خیلی با کیفیت..۱۶تومن و۱۴ماه گارانتی..