2777
2789
سلام عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ خیلی کارم گیره یکی از تاپیک هات رو دیدم ازت سوال داشتم

همینجا سوالتون رو بفرمایین

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همینجا سوالتون رو بفرمایین

عزمزمه توی یکی از تاپیک ها که در ارتباط با دعانویس موکل دار بود دیدم شما فرمودی پدر شوهرت و خواهر شوهرت دعا نویس هستن و موکل دارن 

میشه شماره یا آدرسی ازشون بهم بدی؟کارم خیلی گیره یک خانمی سر و کلش توی زندگیمون پیدا شده من خیلی شوهرم رک دوست دارم بخدا هرچی نذر بود نیاز بود کردم و نشد راهی جز این ندارم خیلی دلم شکسته اگر میشه لطف کن بهم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزمزمه توی یکی از تاپیک ها که در ارتباط با دعانویس موکل دار بود دیدم شما فرمودی پدر شوهرت و خواهر شو ...

اینا اگه انسان بودن که منی که عروسشون هستم رو اینقدر تحت فشار قرار نمیدادن و هر روز زندگیم رو از هم نمیپاشوندن.من خودم با قرآن خوندن سعی میکنم خودمو از شر اینا نجات بدم. شما هم هیچوقت دنبال این کارا نرو عاقبت خوبی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینا اگه انسان بودن که منی که عروسشون هستم رو اینقدر تحت فشار قرار نمیدادن و هر روز زندگیم رو از هم ...

اگه بدونی چقدرررر روم فشاره چقدر اذیت شدم چقدر حالم بده چقدر دعا خوندم چقدر نذر کردم و نذری دادم چقدر چله برداشتم و حرم امام رضا رفتم اگه بدونی چقدر به خودکشی فکر کردم بخدا این آخرین امیدمه این آخرین راهیه که جلو پام میبینم ایشالا که خدا هر خواسته و حاجتی داری بهت بده بزار آخرین شانسی که دارمو امتحان کنم 

منم عروس یه خانوادم منم خیلی دارم اذیت میشم هیچی از این بدتر نیست که ببینی شوهرت کنار یکی دیگست ازت خواهش میکنم

اگه بدونی چقدرررر روم فشاره چقدر اذیت شدم چقدر حالم بده چقدر دعا خوندم چقدر نذر کردم و نذری دادم چقد ...

جهت اطلاعت پدر شوهرم چند ساله مرده خدا رو شکر از شر اذیتاش راحت شدم

دخترش جانشینش شده و اون برامون طلسم میکنه که اون خیر ندیده هیچوقت برای کسی دعا نمیده فقط داداشاشو به خاک سیاه مینشونه که ان شاالله به زودی روزی خودش بشه

اگه واقعا کارت گیره برو پیش خانوم خانی.میدون امام حسین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشهد هست؟ شماره ای ازش داری عزیزم؟تاحالا رفتی؟

آره میدون امام حسینه.حیسنیه شمالی ۱۲. رو درش نوشته جلسه ختم قرآن

بعد از ظهر از ساعت ۴ درو باز میکنن.سه شنبه و جمعه هم تعطیله. شماره ندارم خودت حضوری برو

من با همین حاج خانوم از شرارت های اینا نجات پیدا کردم و میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و اینکه عزیزم توی نشان زدم بزرگراه شهید چراغچی میشه؟

عزیزم خونه است اسم محله اش حسینیه شمالیه.شما میدون امام حسین بزن ی سمتش میره طرف خاجه ربیع ی سمتش میره خیابون گاز.البته اسمش رو دقیق یادم نیست ولی اسم اون محله حسنیه اس

دعانویس نیست ختم قرآن میده که خودت بخونی بر اساس مشکلی که داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40