2777
2789
عنوان

فرق بین پسر و دختر

172 بازدید | 5 پست

خانواده کدومتون پسرارو بیشتر از دختر دوست دارند ،حتی عروس ها بیشتر از دختر خودشون 

هروقت رفتم خونه مامانم با حال خراب برگشتم 

احترامی که به داداشم و زن و بچش میزاره ،یک دهمش رو به من و شوهر و بچه هام میزاره ،مثلا ما تنها بریم خونش غذاش سردستیه ،داداشم اینا هم بیان دو نمونه سنگین درست میکنه ،همش هم سر سفره در حال تعارف به اوناست، ماهم که کلا نیستیم !

با اینکه کل زندگیشون رو دست ما میچرخه ،خرید،تفریح ،بیرون همش ما می‌بریم، داداشم فقط مادر زن و خواهر زن متاهلش همجا دنبالشن 

طوری نوه پسری رو تحویل میگیره انگار دو زرده زاییده ،یکسره بوس و ماچ و فلان ،دختر و پسر منم وفتی میرم حس زیادی بودنشون بهم دست میده 

میخوام بکنم ازشون ،دیگه تحمل رنجش هایی که برام دارن رو ندارم ،میخام نرم سال تا سال ببینم پیگیرم میشن یا فقط آقازاده اش 

هرکاری براشون کنم از سر عشق بوده ولی دلمو شکستن ،کاش هیچوقت دختر نمیوردن 

توروخدا اگر دختر دارین اینجور رفتار نکنید ،بدجور دلش میشکنه 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واقعا متنفرم از خوانواده های پسر دوست ،من که جات بودم اگه کاری خواستن ازم یا کمک کوچیکی امکان ند ...

هیچوقت این زخمی که به قلب و روحم میزنن خوب نمیشه، هیچوقت تا وقتی خودم زندم مگه یادم میره که جلو روم تو جمع گفت نوه پسری نوه اصلیمه 

شکستم اون لحظه 😢😭😭😭

هیچوقت این زخمی که به قلب و روحم میزنن خوب نمیشه، هیچوقت تا وقتی خودم زندم مگه یادم میره که جلو روم ...

😑😑بازم بین تو برادرت فرق گزاشتن قشنگ هم درکت میکنم چقدر سخته،خداروشکر من داداش ندارم آرزوش موند رو دل بابام ولی چنان به تنها پسری که تو خوانوادش هست میرسه که حد حساب نداره یه پسر داره داداشش که بخاطر اون حاضره خون مارو بکنه تو شیشه حتی حاضره ما بمیریم ولی اون اذیت نشه یا داداشش ناراحت نشه🙃فقط منتظرم سر پیری کوریش تلافی کن