2777
2789

سلام بچه ها الان ۴روزه که سمت قلبم کلا میگیره مثل گرفتگی ماهیچه حتی دم و باز دم نمیتونم بکنم گرفتگی بیشتر میشه حتی تکون نمیتونم بخورم گشادی دریچه میترال دارم بارها اینطوری شدم دکتر رفتم گفته مشکلی نداره قلبت اما این درد ها پس واسه چیه؟؟؟کسی میدونه؟

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجور میشم گه گاهی مال بارداریه همش

واقعا؟آخه من قبل بارداری اینطوری میشدم اما ن ب این شدت الان خیلی بده انگار فلج میشم نمیتونم از دردش تکون بخورم دقیقا مثل گرفتگی ماهیچه پا

شاید از معدته

ن عزیزم کاملا سمت چپه دقیقا سینه چپم مثل گرفتگی پا میمونه.یعنی درد قلب این مدلی نیست؟

عزیزم.سردی زیاد نخور.مثل دوغ و شیر و... دخترو همسر منم مشکل قلبی دارن

دخترم همیشه درد و تیر کشیدن توی قلبش داشت 

یه دکتر طب اسلامی گفت سردی بهش نمیسازه و چیزهای گرم بهش بده از وقتی دوغ و شیرش و..کم کرده دردش خیلی کمترشده.

شماسعی کن با شیر خرما بخوری و....

ولی نگران اصلا نباش چیزی نیست

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

عزیزم.سردی زیاد نخور.مثل دوغ و شیر و... دخترو همسر منم مشکل قلبی دارن دخترم همیشه درد و تیر کشیدن ت ...

خیلی ممنون عزیزم درد هاشون مثل گرفتی هست؟مثلا وقتی درد دارن نمیتونن تکون بخورن یا نفس عمیق بکشن؟

واقعا؟آخه من قبل بارداری اینطوری میشدم اما ن ب این شدت الان خیلی بده انگار فلج میشم نمیتونم از دردش ...

اره من حتی دست چپمم تیر میکشه همراهش 

کاملا میدونم چی میگی انگار کل ماهیچه ها گلوله شدن 

اره من حتی دست چپمم تیر میکشه همراهش  کاملا میدونم چی میگی انگار کل ماهیچه ها گلوله شدن

آره دقیقا سفت میشه.خب شمام یه اکو بده شاید از قلبت باشه عزیزم 

خیلی ممنون عزیزم درد هاشون مثل گرفتی هست؟مثلا وقتی درد دارن نمیتونن تکون بخورن یا نفس عمیق بکشن؟

اره همینجوره.

چندثانیه انگار میگیره ویگه ول میکنه.میخوای باز برو دکتر گلم.چون بارداری حتما تحت نظر باش یا دکترت عپض کن و موقعی که دردت میگیره باید بری نوار قلب بگیری

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

اره همینجوره. چندثانیه انگار میگیره ویگه ول میکنه.میخوای باز برو دکتر گلم.چون بارداری حتما تحت نظر ...

چندتا دکتر عوض کردم دقیقا تا اینطوری میشدم میرفتم میگفت هیچی نیست ماهیچه قلبته و چیز مهمی نیست اما الان چند روز شدید تر شده که نمیتونم حتی تکون بخورم باید ثابت وایسم خوب شه.ممنون از راهنماییت انشالله دختر و همسرت همیشه صحیح و سالم باشن به حق امام زمان❤❤❤❤

همه کار انجام دادم قبل بارداریم گفتن استرسی هستی  

منم دقیقا مثل شمام پس باید یه دکتر برم من.ممنونم ازت دوستم 

چندتا دکتر عوض کردم دقیقا تا اینطوری میشدم میرفتم میگفت هیچی نیست ماهیچه قلبته و چیز مهمی نیست اما ا ...

استرس نداشته باش گلم.

ممنونم از دعای خیرت