2777
2789
عنوان

پسرم تب داره

243 بازدید | 33 پست

پسرم تب کرده ۳۸.۵ درجه خیلی زیاده؟ بهش استامینوفن دادم ۱۱ ماهشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

هیشکی نیست😭😭

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خب ببرش دکتر خودت چیزی بهش نده از نوزاد آدم میترسه....

اخه تنهام زنگ زدم بابام بیاد گفتم تا بیان با استامینوفن تبش یکم بیاد پایین 

قطره استامینوفن بذه

دادم فقط میگم ۳۸.۵ خیلی بالاس آخه سرفه و آبریزش داره نالم میکنه 😭😭

دمای زیر بغلش اینه ؟ یا نیم بهش اضافه کردی شده این ؟ 

به دمای زیر بغل باید نیم اضافه کنی 

تن شویه کن براش کم کم برهنه ش کن و دستمال ولرم بکش به کل بدنش مخصوصا جاهایی که عروق بزرگ هست زیر بغل زیر بیضه ها پشت ران گردن همه جا به جز پیشونی 

دستمال رو خیس کن بذار و بردار 

آب در حدی باشه که از بدنش شره نکنه 

تند تند هم خیسش نکن بذار بدن با از دست دادن حرارت آب رو خشک کنه بعد دوباره بچه رو خیس کن تند تند خیس کنی نتیجه ای نداره

آب ولرم باشه بچه لرز نکنه 

اگر نیم ساعت بعد از دارو دادن و تن شویه به شکل درست تب شروع به پایین اومدن نکرد نگفتم تب پایین نیومد گفتم تب شروع به پایین اومدن نکرد و اصلا تکون نخورد  شیاف بذار اگه درست تن شویه کنی تب میاد پایین 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اخه تنهام زنگ زدم بابام بیاد گفتم تا بیان با استامینوفن تبش یکم بیاد پایین 

نمیدونم چرا هیچ خانمی تو نی نی سایت نمیتونه تنها بچشو ببره دکتر.😐

انگار حتما باید یکی باشه.

مامانای مام حتما مرد بودن که مارو تنها میبردن میوردن دیگه.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
دو برابر وزنش بهش قطره استامینوفن بده .. هر ۴ساعت یک بار

یه سوال هر جا نگاه کردم ۱ میل نوشته بود میشه ۲۰ قطره ولی من شمردم ۱۰ قطره بود حالا نمیدونم چطوری حساب کنم 😥