2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج معجزه نیست عزیزم

اطرافیان من همه بالای 30 ازدواج میکنن

مامانم 31

خاله ام 43

و ....

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حرف سختی بود هضمش

عزیزم من شخصا به انرژی و ذهن مثبت خیلی اعتقاد دارم اول اینکه رو ذهنیتت کار کن که انرژی مثبت وارد زندگیت بشه 

اینجوری کم کم میبینی ادمای بهتری توو مسیرت قرار میگیرن بعدم روو شخصیتت مثلا اعتماد به نفستو همیشه بالا نگه دار خودتو دوست داشته باش توو جمعا حاضر شو تلاش کن برای اینکه همیشه بهترین خودت باشی اول برای خودت بعد برای جلب نظر دیگران 

اینم بگم بعنوان یه متاهل که ازدواج تنها راه خوشبختی نیست 

منظورم شما نیستید سوءتفاهم نشه ولی خیلی از مجردا در مواجهه با ازدواج حکم گرسنه ای رو دارن که توو بیابون به یه تیکه نون خشک رسیده به هر قیمتی میخوانش 

💙عضو گروه مانکن های زیبا 💙گروه آبی💙وزن فعلی۶۷💙وزن هدف۵۹💙قد۱۶۵💙پایین ترین وزنی که تا حالا تجربه کردم ۶۱هست برای همین وزن زیر ۶۰برام‌ مث یه رویاس🥹دوس دارم ببینم مینای ۵۹کیلو چه شکلیه😅💙سرگروه @آسمان_دریا

خواهر زندایی من
تو 48 سالگی بایه پسره  شیمی دان که ساکن کاناداست ازدواج کرد
بعدشم رحم اجاره کردن
الان دوتا بچه داره
بچه هاش اقامت کانادا دارن
خودشم داره با شوهرش کانادا زندگی میکنه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خواهر زندایی من تو 48 سالگی بایه پسره  شیمی دان که ساکن کاناداست ازدواج کرد بعدشم رحم اجاره کر ...

نهه 43 سالگی بود..اولین بچش 48 سالش بود به دنیا اومد

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چ خوب صحبت میکنید لذت میبرم 

از صمیم قلبم برات ارزوی خوشبختی میکنم الهی که بهترین ادما توو مسیرت قرار بگیرن 

💙عضو گروه مانکن های زیبا 💙گروه آبی💙وزن فعلی۶۷💙وزن هدف۵۹💙قد۱۶۵💙پایین ترین وزنی که تا حالا تجربه کردم ۶۱هست برای همین وزن زیر ۶۰برام‌ مث یه رویاس🥹دوس دارم ببینم مینای ۵۹کیلو چه شکلیه😅💙سرگروه @آسمان_دریا
ای خدا کاش از این معجزه ها بشه برا منم 

اول اینکه حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو بخر ( حرز باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره = در تامیک اولم هست : سایت آزمون مزاج اختری ( اسم شخص و مادرش رو مینویسی خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و بعد زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است 

تاپیک اولم : چله های باطل سحر _____________ چله های بخت گشا :

شما یا بختت بازه یا بستس فرض کنیم بختت بستس پس اول باید چله های باطل سحر رو انجام بدی " اگه نمی تونی همه ی چله های باطل سحر رو انجام بدی آیات ۶۰ قاف رو بخون { ۱۲۰ بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " } 

+ پیاز : دور تا دور یک پیاز درسته و سالم با خودنویس بنویس باطل کردم هر سحر و جادویی را که خلق زاده ی حوا در حق فلانی زاده ی فلانی جای فلانی زاده ی فلانی اسم خودت و مادرت رو بنویس و بعد اون پیازو بنداز تو آتش همزمان که داره میسوزه یک بار سوره یس و ۳۱ بار آیه الکرسی ( آیه ۲۵۵ سوره ی بقره ) رو بخون 

و دستور سرکه ( یکیش سرکه ی ۶ اذانه هست اونم خوبه ) یکیش یه اسکرین هست جوشوندن پوست سیر و پوست پیاز و جیلو در سرکه .

و بعد از اتمام ۶۰ قاف ،حرز رو ببندد به بازوی راستت ( بازوبند ) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) 

حرز صغیر امام جواد علیه السلام ( در مفاتیح الجنان هست: یا نورُ یا برهان الی آخر 

اینم خودت با توجه به مزاج اختری تهیه کن و بزار کنار حرز کبیر امام جواد علیه السلام ، ولی مقلا اگه مزاج اختری شما سرد و خشک " عنصر خاک " بروج ثور،  سنبله ، جدی هست میتونی انگشتر زنانه ی حرز صغیر امام جواد علیه السلام رو بخری از باسلام یا ترب سفارش بده بیارن ( انگشتر و نگینش هر دو معدنی هست )

و بعد دستور انتقام میزارم ( زمان خوندن ،،حرز همراه باشه ( بعد که اون دشمن احتمالی ، تاوان پس داد و ولت کرد بعدش چله های بخت گشا انجام بده 

و بعد چله های بخت گشا رو انجام بده " همه ی چله های بخت گشا رو انجام بده مخصوصا ختم یس نخودکی " جهت یه ازدواج خوب و موفق " 

من تاپیک چله های باطل سحر و چله های بخت گشا دارم 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی ( چله های باطل سحر،  چله های بخت گشا،  چله های رزق و روزی آور،  چله های بچه دار سدن ،و  کارهای مهم و اساسی که لیستش در گوگل هست که در ایام قمر در عقرب انجام نشه ) اون روز نباید روز قمر در عقرب باشه و پریود هم نباش " بقیه ی روزها مهم نیست روز قمر در عقرب باشه یا پریود باشی " = روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن هم ایام نحس هست و شدت نحوست اون روز حتی از ایام قمر در عقرب هم بیشتره و به همبن خاطره که نماز آیات واجب سده تا نحوست اون روز با عبادت و سجده خنثی بشه 

ایام قمر در عقرب ۸ تا ۱۳ فروردین ادامه داره