2777
2789
عنوان

چرا یه سریا شعور ندارن؟ :/

184 بازدید | 22 پست

یه روزه اومدیم خونه عموم یعنی فرهنگا افتضاحححح.

آپارتمان زندگی میکنن طبقه هاشون دو واحدیه.

همسایه رو به روییشون یه خانمه تنها زندگی‌ میکنه به چهرش میخوره پیر باشه. یه کررررررمی داره یعنی. موقع اذان صدا تلویزیونو زیاااد کرده بود، صداش انگار تو این خونه بود قشنگ.😐 بعد هرروزم همینجوریه ها. الان داره تلویزیون میبینه ساعت ۳ شب! صداش اینجا میاد قشنگ. زن عموم میگه صبح زود پا میشه صدای تق تق میاد خانم داره گردو میشکنه چمیدونم با گشت کوب کار میکنه. بعد اینا بچه دارن ماام همینطور حالا بچه ها یه ذره بازی کنن سر و صدا کنن صداش در میاد. 

میگه من دیگه سنی ازم‌ گذشته میخوام چمیدونم آرامش داشته باشم.

تو اصلا مگه تو خونه خودت آرامش داری؟😐

چجوری یه سریا میتونن پررو باشن بعد دو قورت و نیمشونم باقی باشه؟

حالا یه ویژگی خوب داره اینه که خیلی روزا خونه نی. اگه هرروز بود اینا تیمارستان لازم میشدن.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
منم دچار یه همسایه بدتر از این شده بودم بشدت رو اعصابم تاثیر گذاشته بود خونمون هم فروش نمیرفت تا این ...

اوا

چی بگم والا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دچار یه همسایه بدتر از این شده بودم بشدت رو اعصابم تاثیر گذاشته بود خونمون هم فروش نمیرفت تا این ...

😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

عزیزم قضاوت نکن زود منم مامان‌بزرگ تنهاست همین طوریه صدای تلوزیونی زیاد میکنه چون صدای ابادیه براش تنهاییش باش پرمیکنه وقتی میخواد بخوابه حتی روشنه موقع خواب بین خواب و بیداری یهو خاموشش میکنه وقتی هم غذا  بچه میاد خونمون کلی دادو بیدادمیکنه چون تنهاس دلش میگیره اینجوری حرصشو خالی میکنه بعد بیست سال زندگی کردن باهاش ایناروخوب درک میکنم

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

خونه آپارتمانی همینه..ما دو سال تو آپارتمان بودیم طرف پیر هم نبود دوتا بچه داشت بچهاش تا ساعت سه صب ...

ما تو اپارتمان زندگی‌ میکنیم اینجوری نیستیم حب.

عزیزم قضاوت نکن زود منم مامان‌بزرگ تنهاست همین طوریه صدای تلوزیونی زیاد میکنه چون صدای ابادیه براش ت ...

خب هرچی.

دلیل نمیشه بقیرو اذیت کنه که.

چون خودش تنهاس همسایه هاشو آزار بده؟!

عزیزم قضاوت نکن زود منم مامان‌بزرگ تنهاست همین طوریه صدای تلوزیونی زیاد میکنه چون صدای ابادیه براش ت ...

ما توی دوتا خونه ی جداییم ولی حیاطمون یکیه وشرایطمون سخت‌تر ازماست ک تودوتاخونه ی کاملن مستقلین گاهی از دستش بگریه هم شدم  ولی خب بازم حق داره اونا الان مثل ی بچه هستن باور کن با ی حرف کوچیک میزنن زیرگریه

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

😂😂

واقعا الان خنده داره زنیکه ادای آدم مذهبیها را در میاورد و میگفت خواهر شهیدم صدای قرآن پخش میکرد بعد نصف شبی مردای غریبه را میبرد خونش این تازه یه گوششه برا خودش قانون وضع میکرد طبقه پایین حق نداره بره پشت بوم پشت بوم را مال خودش کرده بود تهمت میزد و کارهایی که تو وصف هیچ کس نمیگنجه

واقعا الان خنده داره زنیکه ادای آدم مذهبیها را در میاورد و میگفت خواهر شهیدم صدای قرآن پخش میکرد بعد ...

البته دستش از دنیا کوتاهه ولی سرگذشت اینجور آدمها خیلی ما را به خودمون میاره

خب هرچی. دلیل نمیشه بقیرو اذیت کنه که. چون خودش تنهاس همسایه هاشو آزار بده؟!

ن فقط میگم درکش کنید مثلا وقتی مهمون میاد از غذا تو ی بشقاب ی مقدار براش بفرستید اگ گاهی مهمونم میاد یاضافه میاد...یاگاهی همینطوری الکی بگید چیزی لازم نداری اگ کاری داشت هم پولشو ازش میگیرید فوقش ببینید چقد مهربون میشه تازه کلی هم ثواب داره

فک کنم افسردگی داره بی‌خوابی گرفته ک ساعت ۳ صبح بیداره...شایدم مثل مامان‌بزرگ من باتلوزیون روشن خوابش برده