2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد انتخاب رشته نکردم . پیام نور مگه خوب نیست؟ بازار کار حسابداری خوبه یا نه ؟

پیام نورو اکثرن میگن خوب نیست  ولی به خودت و رشتت بستگی داره 

بازار کار حساب داری  ام واقعا بستگی داره هم به خودت که بتونی با شرایط کاری و  حقوقش سازگار بشی یا نه 

عزیزم پیام نور اکثر کلاساش مجازیه اما اگه به حسابداری علاقه داری برو چراکه نه بازارکارشم خوبه 

آزمون استخدامی بدم میتونم تو بانک کار کنم یا باید حتما پارتی داشته باشم ؟ میترسم بخونم اما بیکار بمونم موندم بین دوراهی 

آزمون استخدامی بدم میتونم تو بانک کار کنم یا باید حتما پارتی داشته باشم ؟ میترسم بخونم اما بیکار بمو ...

آزمون استخدامی که اول اولویت با افراد سهمیه داره اما خب اگه تلاش کنی شاید قبول شدی ولی خب با همون لیسانس حسابداری هم میتونی کارای خوب پیدا کنی 

به امید فردایی روشن 
بستگی به خودت داره اگه پشتکار داری و میتونی ی سال سخت بخونی بمون اگه نه وقتتو هدر نده من خودم پشت کن ...

آهان ممنون ببخشید میتونم بپرسم چه رشته ای خوندین و الان کار میکنین؟ 

ممنون به نظر شما ارزش داره پشت بمونم یا نه ؟ 

❤️‍🔥 ببین عزیزم من  با توحه به روحیات خودم نظرمو بهت میگم  

من به شخصه اصلا حاضر نیسم پشت کنکور بمونم یه بار دیگ بخونم   هرکسیم دیدم پشیمون بوده   ولیییی بودن کسایی که  پشت کنکور موندن و  جدی خوندن و رتبه خوبی گرفتن   همه اینا مونده به خودت و شناختی که از خودت داری 

میگن پیام نور  استاداش جدی نمیگیرن و از این جور حرفا  ولی من فقط شنیدم  خودم اونجا درس نخوندم که   ولی  بازم  میشناسم کسایی و که توی همین دانشگاه پیام نور   درس خوندن و به چیزی ک میخواستن رسیدن  

به قول مادر پدرا  بستگی داره به بچه درس بخونه یا نخونه بقیش  زیاد مهم نیست (نکه کلا مهم نباشه ها)  😁😊

الان  دوتا از دوستای من ترجیح دادن برن پیام نور  تا اینکه پشت کنکور بمونن