2777
2789
عنوان

خجالت میکشم اسم شوهرمو صدا بزنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 65098 بازدید | 564 پست
اسم شوهر دوستم قدرت الله هستش یکم اسم سنگینیه ولی با افتخار صداش میزنه 

دقیقا منم یه دوست دارم اسم شوهرش جعفره ولی همچین با عشوه و قشنگ صداش می زنه آدم کیف می کنه 

من اگه اسم شوهرم کامبیز بود نمی تونستم به خ بیه اون صدا بزنم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس مث شوهره مسخره منه.میدونی بمن چی میگه.بزاربگم.میگه سلطان بانو،بانوی زیبارو،زیبای خفته،دختر پنج مل ...

دوست پسر من میگه کوآلا🤣🤣🤣🤣

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
۵ساله همسرم منو به . اسم صدانزده😊کلا احترام میذاره خانم ویاعزیزم توخونه وتنهاییمونم که عشقم واینا ...

ببین اسمت یادش نرفته😀مثل اون جکه‌که مرده همش زنشو عزیزم و عشقم صدا میزده مردم بهش میگن تو چقدر عاشقانه زنتو صدا میزنی میگه نه بابا سه ساله اسمش یادم رفته بفهمه بدبختم

عزیزم این روانشناسی غرب نیست این ذهنیتی مرد سالارانه هست که زن رو بدون همسر و پسر بی هویت جلوه میده ...

متاسفانه مخالف حرفتون هستم چون روانشناسی زد این افکار رو میگه

تنها رفیق تنهاییم مهربونم خدای عزیزم دوستت دارم❤️🌹😍
خدا پدرتو بیامرزه ولله ادم خوبی هستی !!ا

خیلی ممنون اگه جدی هم گفتید خوبم که خوبی از خود شماست ولی یکم علائم تعجب اخزش به شک منو میندازه

در هر صورت من نیمه پر لیوان رو میبینم وتعریف حسابش میکنم عزیز دلم

متاسفانه مخالف حرفتون هستم چون روانشناسی زد این افکار رو میگه

عزیزم روانشناسی رو بیخالش خودت به عنوان یک عضو جامعه مگه اسم وفامیل نداری که با ازدواج واسم شوهر وپسر موجودیت پیدا میکنید بخدا این جامعه مرد سالار شما بشدت با این عقایدشون شمارو هم عادت داده به این موضوع که یه چیز عادیه شما بخوای یا نه این رسم دیگه منسوخ شده الان شما دوست داری نقش قربانی باشید نظر وخودتون محترمه ومن دیگه حرفی ندارم!!!!

پشم 🫡😂 چی میگی مثلا ؟ سر بسته دو تاش و بگو 

تعلیق میشم🤣

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...