الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم ولی یک سری کارا فرهنگ و سنت به حساب میاد و با روانشناسی غرب هیچ برابری نداره
عزیزم این روانشناسی غرب نیست این ذهنیتی مرد سالارانه هست که زن رو بدون همسر و پسر بی هویت جلوه میده حالا شما دوست داری بپذیری این رسم غلط رو بحثش جداست در نظر من این یه بی احترامی کامل نسبت به خانم هست خوب مقصر هم زنی است که میپذیره با این اسم صداش بزنن وبهش افتخار هم میکنه
بهتره بگیم جامعه شناسی من روانشناسی خوندم اولین قدم برای ی روانشناس درست انتقال دادن مفاهیمه اهانت ی ...
نه عزیزم من اصلا گرایش فمینیستی ندارم و از این گرایشبشدت متنفرم وقصد توهین به جامعه اقایون رو ندارم ولی اینکه اسمت رو برمبنای اسم پسر صدا کنند نهایت توهین به جایگاه خانمهاست ما خودمون اسم داریم هویت داریم چرا باید اسم فامیل شوهرمون یا اسم پسرمون رو به ما بگن وبشدت مارو بی هویت جلوه بدن
بهتره بگیم جامعه شناسی من روانشناسی خوندم اولین قدم برای ی روانشناس درست انتقال دادن مفاهیمه اهانت ی ...
من همیشه به خانمهایی که میان پیشم میگم هر جا میرید فامیل خودتون رو بگید نه شوهرتون چون اینجوری میفهمونید به دیگران که قبل از ازدواج بی هویت بودید وبا ازدواج با یک مرد شما دارای فامیل و هویت شناسایی شدید