2777
2789
عنوان

خجالت میکشم اسم شوهرمو صدا بزنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 65101 بازدید | 564 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم  ولی یک سری کارا فرهنگ و سنت به حساب میاد و با روانشناسی غرب هیچ برابری نداره

عزیزم این روانشناسی غرب نیست این ذهنیتی مرد سالارانه هست که زن رو بدون همسر و پسر بی هویت جلوه میده حالا شما دوست داری بپذیری این رسم غلط رو بحثش جداست در نظر من این یه بی احترامی کامل نسبت به خانم هست خوب مقصر هم زنی است که میپذیره با این اسم صداش بزنن وبهش افتخار هم میکنه

یبخشید یکم رک گفتم ولی این حقیقته

بهتره بگیم جامعه شناسی من روانشناسی خوندم اولین قدم برای ی روانشناس درست انتقال دادن مفاهیمه اهانت ی ...

نه عزیزم من اصلا گرایش فمینیستی ندارم و از این گرایشبشدت متنفرم وقصد توهین به جامعه اقایون رو ندارم ولی اینکه اسمت رو برمبنای اسم پسر صدا کنند نهایت توهین به جایگاه خانمهاست ما خودمون اسم داریم هویت داریم چرا باید اسم فامیل شوهرمون یا اسم پسرمون رو به ما بگن وبشدت مارو بی هویت جلوه بدن

بهتره بگیم جامعه شناسی من روانشناسی خوندم اولین قدم برای ی روانشناس درست انتقال دادن مفاهیمه اهانت ی ...

من همیشه به خانمهایی که میان پیشم میگم هر جا میرید فامیل خودتون رو بگید نه شوهرتون چون اینجوری میفهمونید به دیگران که قبل از ازدواج بی هویت بودید وبا ازدواج با یک مرد شما دارای فامیل و هویت شناسایی شدید

از دست این مردا شوهر من اسممو صدا میکنه اما مسخره بازی هم خیلی بلده س چیزایی صدام میکنه بخدا پس کله ...

پس مث شوهره مسخره منه.میدونی بمن چی میگه.بزاربگم.میگه سلطان بانو،بانوی زیبارو،زیبای خفته،دختر پنج ملیون دلاری،کلی حرفای مسخره.انگاراسم خودم چشه

همون بهتر الان اونقد گرونیه ک باید باهمین باقر اکبر صابر ازدواج کرد از ارسام و این سوسول بازی ها شوه ...

وای خدا 

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °