2777
2789

برای لاغریم دنبال خوردنی😜🙈🙈

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه به شخصه از نخوردن لاغر شدم،چیزی پیدا نکردم بخورم لاغر بشم 😅

وایی چطوری میل به غذا تو گرفتییی

من خودم وزنم اوکیه ولی یکم دوسه کیلویی اضافه کردمم همش میل به غذا دارمم دلم‌میخوادد دنیارو بخورم۱😂😂

باز که میخوای بخوری برای لاغری😁😁😁

رژیمی بگیر که راحت باشه

غذای سفره باشه

چیزا عجیب داخلش نباشه

سیر بمونی

مثل مال من

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم لطفا سر خود لاغر یا چاق نشوحتما زیر نظر متخصص تغذیه، چون اگه غذا نخوری عین من یه ادم همیشه کسل و بی حوصله میشیچون از خوردن بعضی غذاهاست که ویتامینای مورد نیاز بدن تامین میشه حتی من کم خونی شدید هم دارم، و کمبود وزن شدید دارم 18 سالمه ولی همه فک میکنن 14 سالمه بیبی فیس نیستما ولی فوقو العاده لاغرم 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
مثبت اندیش باش خانم محترم

دانه چیا ناشتا خیس بریز بخور😂😂😂

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
وایی چطوری میل به غذا تو گرفتییی من خودم وزنم اوکیه ولی یکم دوسه کیلویی اضافه کردمم همش میل به غذا ...

خوب دو سه کیلو انگیزه نداره آدم من خودمم الان دو سه کیلو اضاف دارم اما یه زمانی بعد از بارداری و شیردهی به خودم اومدم دیدم لباسای قشنگم یکی یکی تنگ شدن برام یه مانتو داشتم که هدیه پدر خدابیامرزم بود گفتم باید لاغر بشم با سایت زیباتن کالری ها رو اندازه گرفتم و رژیم رو شروع کردم روزی یک ساعتم ورزش میکردم تقریبا ۱۲ کیلو کم کردم توی ۶،۷ماه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
خوب دو سه کیلو انگیزه نداره آدم من خودمم الان دو سه کیلو اضاف دارم اما یه زمانی بعد از بارداری و شیر ...

نه انگیزه که دارم من‌چاق که بشم سریع خودشو نشون میده یکم لباسام تو تنم فیکس فیکس شدن دوست ندارم دلم‌میخواد لاغر شم باز 

میخوام‌پیاده روی رو شروع کنم ایشالله کههه درست شه 😂

باز که میخوای بخوری برای لاغری😁😁😁 رژیمی بگیر که راحت باشه غذای سفره باشه چیزا عجیب داخلش نباشه ...

آخه اصلا نمیشه نخورد😂😂😂حتی الانم ک دارم تایپ میکنم باز گشنم شده🤣🤣

نه انگیزه که دارم من‌چاق که بشم سریع خودشو نشون میده یکم لباسام تو تنم فیکس فیکس شدن دوست ندارم دلم‌ ...

برنج  روغن شکر هل هوله و چیزای پر کالری رو‌ کم کن یه ورزش سبک دو سه کیلو زود آب میشه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦