2777
2789
عنوان

لکه بینی در ماه دوم بارداری

2076 بازدید | 21 پست

سلام دوستان طبق محاسبات خودم باید ۹ هفته باشم

ولی رفتم سونو گفت ۵ هفته و ۵ روز

جنین رو دید ولی قلب رو نه😓

یک هفته هم هست که لکه بینی دارم رفتم دکتر شیاف پروژسترون نوشت استفاده کردم

یکی دو روز پیش قطع شد لکه بینیم ولی باز شروع شد و ادامه داره🥲

دکتر گفت تا هفته دیگه صبر کنم برم سونو ببینیم چی میشه🥲

کسی بوده تجربه مشابهی داشته باشه و بچش سالم باشه و قلبش تشکیل شده باشه🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر تفاوت بین سن بارداری نهایت تاریخ پریودی با سونو یک هفته فرق دارن بعد هم شیاف جرا قطع کردی من از ۴ هفته تا الان که تو ۱۵ هفته ام شیاف استفاده میکنم منم هفته ۸ دو هفته لکه بینی داشتم بعدش خوب شدم الان هم جفتم پایین هست

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم قبلا سونو نرفتی؟؟؟

چرا یه هفته قبل از این سونو‌ رفته بودم جای دیگه سونو

اونم گفت ۵ هفته و ۶ روز حدودی

با اینکه یه هفته قبل از این سونو بود😓

تو تایپیک قبلیم فکر کنم بهتر توضیح دادم😢

چرا یه هفته قبل از این سونو‌ رفته بودم جای دیگه سونو اونم گفت ۵ هفته و ۶ روز حدودی با اینک ...

غلظت خون داری ؟؟

نمیخام نا امیدت کنم گلم ولی الان ک میگی دوهفتس سونو میری و جنینت تو پنج هفته و شیش روز مونده یعنی رشد نکرده و اینکه لکه بینی هم داری

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
چقدر تفاوت بین سن بارداری نهایت تاریخ پریودی با سونو یک هفته فرق دارن بعد هم شیاف جرا قطع کردی من از ...

خودمم خیلی ترسیدم اما دکترم گفت شاید لقاح دیگر شکل گرفته

چون بتام ده روز بعد از موعدم تازه شده بود ۳۱۷

تو اون دو هفته شما چه کارایی انجام دادین چه کارایی ندادین

میشه راهنمایی م کنید🙏❤️😭😢

نه شیافمو قطع نکردم لکه بینی م یکی دو روز قطع شد ولی شیاف میذاشتم بعد از یکی دو‌روز دوباره شروع شد😓

چرا یه هفته قبل تر هم رفته بودم بازم همون ۵ هفته و ۵ روز بود تو تایپیک قبلیم بهتر توضیح دادم😭

اره دیدم عزیزم یکم عجیبه ..سنوگرافی ک رفتی خوبه؟ انشالله که قلبش تشکیل بشه زود 

اگه فک میکنی دکترت بیخیالع عوضش کن شاید یه موردی باشه ک نیاز به دقت بیشتری داشته باشع

غلظت خون داری ؟؟ نمیخام نا امیدت کنم گلم ولی الان ک میگی دوهفتس سونو میری و جنینت تو پنج هفته و شیش ...

اتفاقا همون روز سونو، آزمایش خون هم دادم غلظت خون نداشتم

خودمم کلا نا امیدم😭

ولی بازم حس می کنم اگه لازمه کاری کنم براش انجام بدم😞 همش حس می کنم باید یه کاری کنم

ولی دکترم میگه فقط صبر کن😢😢😢

خودمم خیلی ترسیدم اما دکترم گفت شاید لقاح دیگر شکل گرفته چون بتام ده روز بعد از موعدم تازه شده ب ...

منم دقیقا همین طور بودم دوروز قطع میشد باز میدیدم من پله بالا پایین نمیرفتم  راه نمیرفتم فقط در حد آشپزخونه دستشویی رابطه نداشتیم حمام خیلی کم میرفتم اونم زود در می اومدم بیشتر دراز میکشیدم همین الان هم بهم گفته استراحت کن ولی خب نمیشه کار دارم اخرش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اتفاقا همون روز سونو، آزمایش خون هم دادم غلظت خون نداشتم خودمم کلا نا امیدم😭 ولی بازم حس می ...

عزیزم🥲

ان شاالله نا امید نمیشی و نینیت سالمه🥺

من دوبار سقط داشتم امیدوارم تجربش نکنی❤️

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
منم دقیقا همین طور بودم دوروز قطع میشد باز میدیدم من پله بالا پایین نمیرفتم  راه نمیرفتم فقط در ...

ممنونم عزیزم

درسته

منم استراحت مطلقم

شما سونو قلب داده بودین اون موقع قلبش تشکیل شده بود؟ و نگفتن دلیل لکه بینی چی بوده؟

عزیزم🥲 ان شاالله نا امید نمیشی و نینیت سالمه🥺 من دوبار سقط داشتم امیدوارم تجربش نکنی❤️

ممنونم عزیزم

خیلی برام دعا کنید

به باب الحوائج توسل کردم الهی که حال بچم خوب باشه دیگه هیچی نمیخوام🙏💚

اره دیدم عزیزم یکم عجیبه ..سنوگرافی ک رفتی خوبه؟ انشالله که قلبش تشکیل بشه زود  اگه فک میکنی د ...

سونوگرافی آرین صادقیه بود اولی

دومی هم سونوگرافی بیمارستان صارم که لکه بینی داشتم اورژانسی انجام دادن

شما دکتر خوب میشناسین معرفی کنید برم باز نظر چند تا پزشک رو بدونم🙏💚