بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بمیرم الهیی،کابوس نبودن والدینم مخصوصا بابام از بچگی همراهم بوده..خدا من رو قبل از اونا ببره..روح پدرت شاد عزیزم..ولی اینو بدون پدر و مادر واسه هیچکس نمیمونه
جمعه ها عصر همسرم و دخترم میرن خونه مادرشوهرم. اون دو ساعت من هدفن میذارم عکسای مامان و بابام و نگاه میکنم اهنگ گوش میدم و یه دل سیر اشک میریزم. خواستم بگم تنها نیستی. خدا پدرت و رحمت کنه
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
جمعه ها عصر همسرم و دخترم میرن خونه مادرشوهرم. اون دو ساعت من هدفن میذارم عکسای مامان و بابام و نگاه ...
ای با پیامت اشکم اومد.خدارحمتشون کنه
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.