2777
2789

یه چیزی راه گلومو گرفته،نمیتونم نفس بکشم ، خیلی دلم هواشو کرد😔😔اگه پدرتون زنده است،قدرشو خیلی بدونین😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

خدا رحمت کنه اسیران خاک رو .دوستان خواهشا میشه تاپیک آخرمو‌گزارش بزنید..ممنونم

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمعه ها عصر همسرم و دخترم میرن خونه مادرشوهرم. اون دو ساعت من هدفن میذارم عکسای مامان و بابام و نگاه میکنم اهنگ گوش میدم و یه دل سیر اشک میریزم. خواستم بگم تنها نیستی. خدا پدرت و رحمت کنه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
بمیرم الهیی،کابوس نبودن والدینم مخصوصا بابام از بچگی همراهم بوده..خدا من رو قبل از اونا ببره..روح پد ...

خیلی سخته ،نبودنش عذابم میده😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
جمعه ها عصر همسرم و دخترم میرن خونه مادرشوهرم. اون دو ساعت من هدفن میذارم عکسای مامان و بابام و نگاه ...

عزیزممممممممم🥺🥺قربون دلت

جمعه ها عصر همسرم و دخترم میرن خونه مادرشوهرم. اون دو ساعت من هدفن میذارم عکسای مامان و بابام و نگاه ...

ای با پیامت اشکم اومد.خدارحمتشون کنه 

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
درکت میکنم منم خیلی وقتا دلم هوای عزیزای آسمونیمو میکنه و هیچکاری از دستم بر نمیاد...💔 انشالله که ...

انشالله 🤲🥺

عزیزممممممممم🥺🥺قربون دلت

خدارحمتش کنه 

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.