2777
2789
عنوان

نمی‌دونم بقیشم مجرد بمونم یا نه؟

387 بازدید | 25 پست

دوستان و ۴۰ سالمه و هنوز ازدواج نکردم .خوشگل و خوشتیپ هستم .تحصیلکرده و شاغل و وضع مالیم هم خوبه بد نیست .ولی با خانواده هستم .

استرس گرفتم برای ازدواج زیاد .متاسفانه خواستگار نیست یا اصلا خوب نیستن .

فکرم خیلی درگیره 

گاهی میگم همینجور مجرد بمون و ول کن ‌.شما بودین چیکار میکردین جای من ؟ 

هر وقت موقعیت درخور بود خب ازدواج کنید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خواستم نشده .آخه مجردی چشه همه باید ازدواج کنند مگه ؟

نیاز جنسی عاطفی کلا مهرطلب از جنس مخالف نیسی ؟

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
شاید توقعاتتون از طرف مقابلتون بالاست که بنظرتون مناسب نبودن

نه اتفاقا الان که اصلا بالا نیست .قبلا هم کااااملا معقول بود ‌اصلا ایده ال گرا نبودم .ولی واقعا انگار شانسه ازدواج

من یه برادرشوهر احمق دارم زنش دیونست بیست ساله ازدواج کرده دخترش ۱۶سالشه همش در حاله طلاقه ۴۰سالشه اینقد بدبخته نمیتونه زنی که بهش خیانت کرده ارو ول کنه انگار توی خلا بدبختی و فلاکت گیر کرده..... هزارتا دختر خوبم هست براش ولی چشماش نمیبینه. منظور کلیم اینه خداروشکر کن گیر چنین آدمی نیفتادی تلاش کن خدا بزرگه وقتی ببخشید عصبیم اینارو می‌نويسم ولی زن دیوونش باا اون قیافه اش دنباله شوهر میگرده برادرشوهرمم توی آب نمک خوابونده و راهش میده خونش.واقعا تنهایی و مجردی واسه برادرشوهرم بهتر ازین زندگی و عجوزه بود . 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
والا خواستم نشده .آخه مجردی چشه همه باید ازدواج کنند مگه ؟

جسارتا كمي سطح توقع رو پايين بيارين ميشه 

بعدم نه أين كه تمام ازدواج ها گل و بلبله اما تنهايي رنج آوره 

سلام اگه مورد خوب گیرت بیاد حتما ازدواج کن چرا مجرد بمونی 

توکلتون بر خدا مطمین باش انشالله یه ازدواج خوب می‌کنی من یکی میشناسم مجرد بود ۴۲ سالگی ازدواج عالی کرد هر چی خواست خدا باشه همون میشه سوره یس به قصد ازدواج خوب هر روز بخون