2777
2789

دوستان من دانشجو هستم 

ماشین دارم 

مسیر دانشگاهمون جوریه که سرویسش خوب نیست ساعتای بدی میاد و میره 

اسنپم به سختی گیر میاد 

اوایل از مسیر برگشت بچه ها رو تا یه مسیری میرسوندم 

بعدنا میدیدم میگفتن مارو تا فلان جا ببر

ینی قشنگ راه منو کج میکردن 

الان یاد گرفتن از مسیر رفتن به دانشگاهم مییگن مارو ببر 

در حد یرب ده دقیقه منو الاف میکنن تا بیان 

بعدم ۶نفری سوار ۱۱۱ میشن رو سرعت گیرا ماشین گیر میکنه کفش صدا میده 

از الانم دارن پ میدن ک ما باهات بیایم 

بنظرتون چکار کنم 

شدم آژانس بقیه 

حس خر بودن بهم دست میده

و من دیگر جوان نخواهم شد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع برگشت که میتونید راحت بگید دیرم میشه باید سروقت خونه باشم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بگو شرمنده عزیزم صبحا باید مامانمو برسونم تا جایی نمیرسم بیام دنبالتون 

عصرا هم بپیچون برو

خودت رو دادی تقصیر خودته

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

بنویس متاسفم دیگه نمیتونم کسی سوار کنم چون تاکسی نیستم و شاغلم انقد پرو هستن برخورد جدی کن یکبار تموم بشه 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷