2777
2789

همش الکیه فقط رژیم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خریدی مصرف کردی خوب بود؟ منم مب خوام از همون پیجی که شیوا گرفته بگیرم چطور بودش؟

سلام عزیزم الان چهار روز دارم استفادت میکنم نیم ساعتم پیاده روی شکممم میسثزه و عرق میکنم نخر بذار من بکماه استفاده بکنم جواب داد اینجا میگم

سلام عزیزم الان چهار روز دارم استفادت میکنم نیم ساعتم پیاده روی شکممم میسثزه و عرق میکنم نخر بذار من ...

سلام عزیزم چزور بود تاالان جواب گرفتی واقعا تاثییر داره توروخدا بگو منم خیلی وقت میخام بگیرم اما میترسم الکی باشه و عوارص داشته باشه راستی فقد ژل گرفتین کسی از قرصلش استفاده نکرده