2777
2789
عنوان

خیلی عصبانیم😡

432 بازدید | 7 پست

همسرم هیچوقت پشت من نیست. همیشه خانوادش اذیت کردن، تهمت زدن، از ذهن من هم حرف پخش کردن، هر بدی فکرش بکنید کردن. آخرین مرتبه عید امسال نیومدن خونه ما بعد که گله کردیم گفتن من گفتم میوه و شیرینی نخریدیم برای همین نیومدن. در صورتی که من گفتم اگر بریم شهر مادرم اینا میوه و شیرینی نمیخرم. خلاصه بگم خیانت شوهرم لو رفت و کلی بی احترامی کرد به من و ....

و خبری از خانوادش نبود. نه زنگی نه احوال پرسی نه چیزی.

امروز شوهرم تماس گرفت که دو تا خواهر شوهرم دخترش فلان رشته قبول شدن. گفتم خوب سلامتی من چی کار کنم؟ از من چه انتظاری داری؟ میگه هیچیییی

کلی بی احترامی به خاطر مادر و خواهرش کرده حالا طرف اونها شده.در صورتی که خانوادش هر بی احترامی بگید به زن این کردن. واقعا اعصابم به هم ریخته از دستش

باید در جواب میوه و شیرینی میگفتی مگه به خاطر شکمتون میایند اصل دید و بازدید هست البته که نباید گله میکردید چرا نیومدید 

برا دخترای خواهرشوهرتم ابراز خوشحالی میکردی و ارزو موفقیت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید در جواب میوه و شیرینی میگفتی مگه به خاطر شکمتون میایند اصل دید و بازدید هست البته که نباید گله ...

دقیقا همین کارها کردم. اما در مورد گله زنگ زدن تولد دعوت کردن گفتم نمیتونم بیام. دلیل خواستن گفتم. این چیزی که اینجا میگم حرف های ذهنم که به زبون نمیارن

دقیقا همین کارها کردم. اما در مورد گله زنگ زدن تولد دعوت کردن گفتم نمیتونم بیام. دلیل خواستن گفتم. ا ...

به نظرم باید سیاست به خرج بدی ناراحت میشی نگی شوهرتا تو خلوت ببر بالا ازش الکی تعریف کن بگو چقدر خوشبختیم تا بیاد تو تیم تو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اره اصلا نباید نقطه ضعف نشون بدی احترامت اینجوری حفظ میشه به مرور زمان ورق بر می گرده برات

میدونی از این جمله آخرتون که ورق بر میگرده، یک امیدواری خاصی به من دادید. توکل به خدا خیلی در حقم ظلم و نامردی شد. پناه میبرم به خدا. مرسی دوستم که کنارم بودی🙏