2777
2789
عنوان

میخوام اینجوری پزشکی بیارم

222 بازدید | 22 پست

من دهم یازدهم نخوندم

کنکور 1403 دارم 

ازونجایی ک طول میکشه بخوام دهم یازدهمم بخونم الان تا تیر تصمیم دارم روی 50 درصد نهاییام تمرکزمو بزارم و فقط واسه کنکور دوازدهم بخونم تا  به علاوه 50 درصد نهاییا 30 درصد دوازدهم تو کنکورمم دارم به این ترتیب میشه 80 درصد واسه هر درس که کافیه واسه پزشکی اوردن.. نه؟ 

اگه وقتمم شد بر میگردم درسای پر ضریب دهم یازدهم مث شیمی و زیست دهم یازدهمم میخونم

نظرتون چیه؟ ^^

سیستم محاسباتیت سازمان سنجشو فلج کرد

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو هیچ چیزی حساب باز نکن. فردا دیدی مجدد ی قانون جدید تصویب کردن نهاییو برداشتن

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا