2777
2789
عنوان

اونایی که از اسنپ سردرمیارید

87 بازدید | 10 پست

من تازه نصبش کردم

اومدم تست کنم , مبدا و مقصد رو انتخاب کردم و خلاصه یه راننده بهم معرفی کرد و نوشت راننده در مسیر مبدا

منم که نمیخواستم و قصدم فقط امتحان برنامه بود, به راننده پیام‌فرستادم ببخشید‌منصرف شدم

الان نگرانم نکنه مدیونش شده باشم؟ میگم کاش پولشو واریز کرده بودم البته موجودیمم توی برنامه ناکافی بود چون تازه نصب کردم

بنظر شما مدیون شدم؟

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن راننده ک دم خونت نبود..من یادمه یه بار یکی ادرس و پیدا نمیکرد هرچقد میگفتم اغا نمیشناسی قبول نمیکردی پشت تلفن بامن دعوا میکرد دوبرابر هزینه ازت میگیرم منم بلاکش کردم😐😂

ن همون موقع لغو سفر میزدی 

چندثانیه طول کشید تا پیداش کردم و زدم

۵-۶ ثانیه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

خخخ  من ی بار ماکسیم نصب کردم بعد در حال جستجوی ماشین بود ک از اونور اسنپ ماشین گرفت برام خواستم ماکسیمو لغو کنم هرکاری کردم نشد آخرش کلا از گوشیم حذف کردم برنامشووو  

نه مهم نیست من حتی برام پیش اومده سوار اسنپ شدم ولی راننده ازم خواسته برای فرار از دادن کمسیون لغو ر ...

خب اون فرق داره خودش گفته

من الان نگرانم طرف ناراضی باشه که راهش انداختم ولی لغو زدم

خب اون فرق داره خودش گفته من الان نگرانم طرف ناراضی باشه که راهش انداختم ولی لغو زدم

آخه پنج شش ثانیه چقدر قراره طرف راه بیفته نهایت استارت زده زیادی بزرگش کردی 

آخه پنج شش ثانیه چقدر قراره طرف راه بیفته نهایت استارت زده زیادی بزرگش کردی 

من همش ترس از حق الناس دارم شاید بخاطر همبنه

مرسی از کمکت