نه عزیزم اگه درمان رو قطع کنی و رسیدگی نشه بدتر میشه بچه من الان با ی مرکزی یک ساله سرکار دارم که کارش بچه های اوتیسم هست وبا مشاورش حرف زدم میگه فقط باید این بچه ها تحت درمان باشن
بردم دکتر گفت بخاطر اسهال کم ابی شدید بدن داره واسه همون گریه میکنه من از طالبان نمیترسم از نبود امک ...
برای اسهال و استفراغ بچه
یه دکتر قدیمی یزد بهم گفت
اگر نتونستی دکتر ببری
اسهال آب کمپوت سیب
استفراغ اب کمپوت گلابی
فکر نمیکردم تا این حد امکانات اونجا افتضاح باشه
حیف کشور قشنگی ک اینجور دست طالبانه
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
انشاله که هم برای مردم ایران هم مردم افغانستان شرایط خوب بشه مرسی که بهم گوش دادی با ارزوی بهترینا ب ...
♥️♥️♥️ آمین🙏
بهرحال دوستم کاری داشتی حتما بگو
اینجا خیلی از بچه ها کمک میکنن اگر چیزی دارویی از ایران خواستی برات بفرستیم
امیدوارم پسرت نازت هم خوب خوب بشه
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
عزیزم خواستم بدون شما توی دوران بارداری مبتلا به بیماری خودایمنی نبودین ؟ تبخال نداشتین ؟ مایع دور جنین زیاد نشده بود ؟ میخوام بدونم اینا به اتیسم مربوطه ؟ چون منم مایع دور جنینم خیلی زیاده تبخال هم داشتم یه ازمایش خودایمنی هم دادم که لب مرزه ، الان چون مایع زیاده و تکونای بچه زیاد نگرانم
عزیزم خواستم بدون شما توی دوران بارداری مبتلا به بیماری خودایمنی نبودین ؟ تبخال نداشتین ؟ مایع دور ج ...
من زمان باداریم با یه بیماری پوستی شدید مبتلا شدم که اسمش روزئلا بود که دکتر گفت یه نوع حساسیت به جفت جنینه جوری که تمام پوست بدنم خشک سد و پوسته ریزی کرد البته در کنار اون من تو بارداری بخاطر استرس شدید دارو مصرف میکردم مشکل دیگه هم این بود که پسرم زودتر از موعد دنیا اومد نمیدونم اینا چقدر با بیماریش ارتباط داره اما استرس رو از خوت دور کن و هر دارویی دکتر برات نوشت اول از عوارضش روی جنین بپرس بعد دنیا اومدن نینی هم سنش بالاتر رفت نزار تلوزیون ببینه چون دور از جون اگه زره ای بچه مستعد اتیسم باشه تلوزیون بدترش میکنه انشالله که خودت و نینی سالم سلامت باشین