2777
2789
عنوان

خاک‌‌سپاری یا ختم کسی که خودکشی کرده میرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 110 پست
مردم این همه گناه میکنن فقط اون تاثیر منفی گذاشته ؟ بنده ی خدا توی فشار بوده

اره تاثیر منفی رو اون میزاره 

چون میدونم گناه کبیره کرده اون دنیاشم تو عذابه 

پس تاثیر منفیشو میدونم 

ولی گناه بقیرو به چشم نمیبینم پس قضاوت نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان هرچی بگم شما گارد میگیری رد میکنی خودت بشین فکر کن میفهمی

من گارد نمی گیرم و آماده اینم که شما بفرمایین 

شاید یکی ی جایی گفت تا منظورشون بدونیم 

بفرما 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

اسی یوقت به خودکشی فکر نکنی.

قوی باش

ادم هر مشکلی داشته باشه به مرور زمان حل میشه فراموش میشه

چند سال دیگه به حال الانت میخندی

میگی خوب شد دست به خودکشی... نزدم

بخوایم نخوایم مرگ سراغ هممون میاد دیر یازود . پس تا  جون داری زندگی کن ببین چی میشه شاید  همه چی تغیر کرد و تو به ارامش رسیدی

ولمون کن 

میرم تا با خانوادش همدردی کنم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
این فقط یه مثال بود که بی دلیل والکی کسیو قضاوت نکنی. سخت بود درکو فهمش؟!

اگه نگی گارد میگیری 

آخه مثالتون اشتباهه 

مثلا میتونی بگی اگه منو تو کاباره دیدی قضاوتم نکن شاید بخوام اونا رو هدایت کنم چون امیدی به هدایتشان هست 

نه شیطان که خودش قطب گمراهی هس یعنی نقطه مقابل هدایته

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

عزیزم چرا باید همچین کاری کنی؟ 

با خودکشی که اوضاع بدتر میشه 

بدتر عذاب میکنن 

پس بمون و زندگیتو بساز

اگر مشکلات هست همش میگذره ..خود خدا گفته میگذره بالاتر از حرفش حرفی نیست 

اتفاقای خوب آینده رو از دست نده 

چون هیچوقت هوا تاریک نمیمونه 

روزای خوشم حتماااا میبینی  و میتونی زندگیتو  بسازی 

اما خودکشی یعنی درد بدون اتمام 

پس لذت ببر از بودنت و استفاده کن 

آینده ی قشنگت رو از دست نده گلم 

مثبت فکر کن تا همه چی مثبت بشه..! این یه قانونه

همه چیو انقد سخت نگیر  چه فرقی داره هردو مثال یه چیزو میرسونه

شما فکرت قشنگه 

اماتو انتخاب کلمه اگه بیشتر دقت کنی میتونی این قشنگی رو به دیگران هدیه کنی

بازم لایک داری

چرا ؟  چقدر متعصبید. متأسفم براتون

وقتی نسبت ب چیزی اگاهی دقیق و درست ندارید متاسف نباشید حدیث داریم سفارش شده که نباید تو این مراسمات شرکت کرد و حتی نباید تو قبرستان مسلمانان دفع شوند چون عذابی که میکشند بقیه مردگان رو هم اذیت میکنه.... بعدشم متعصب نیستم شلوغ بودن اینجور مراسمات یعنی تایید و انتشار این عمل و... 

نفر بعدی زودتر اینکار میکنه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

عزیزم چرا باید همچین کاری کنی؟  با خودکشی که اوضاع بدتر میشه  بدتر عذاب میکنن  پس ...

مرسی بابت پیام قشنگت🥲🥲

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.