2777
2789
عنوان

چ شغلی انتخاب کنم خوبه

736 بازدید | 27 پست

سلام سلام، بچها من متاهلم ولی خب دلم میخواد مستقل باشم دستم تو جیب خودم باشه

ب نظرتون کدوم یک از کارا خوبه با دلیل برام بگین

یک: گل فروشی بزنم (چون تو شهرمون گل فروشی خوب نداریم) 

دو: برم تو کار پوست یعنی برم آموزش ببینم و برم تو سالن ها مشغول ب کار بشم 

سه: ادمین بشم

چهار: بشینم بخونم برا کنکور، چون متاهلم وقت زیادی نمیتونم ب درسم بدم ولی خب میتونم روزی6ساعت رو بخونم (میترسم ی سال از عمرم رو هدر بدم و ب نتیجه ای ک میخوام نرسم) 

همه میگن پول الان تو شغل آزاده ن تو کارمندی 

نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از بیکاری 🥲

ممنون میشم کمکم کنید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم وارد حرفه دندون سازي بشم میترسم نتونم موفق باشم جسارت و جرات سابق رو ندارم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

گل فروشی . درامد بالا ،کار بدون استرس و روحیه بخش ، رقیب نداری

استرس داره گل فروش نره خشک میشه و ضرره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من میگم برو تو کار پوست 

این روزا مردم به پوستشون بیشتر از گل و چیز های دیگه اهمیت میدن

دوست دارم وارد حرفه دندون سازي بشم میترسم نتونم موفق باشم جسارت و جرات سابق رو ندارم

منم میترسم برا کنکور بخونم 🥲

اگه دوستش داری براش تلاش کن شک نکن مطمئن میشی

واقعا چه استرس بالایی در مقابل مرگ یه نفر جلوی چشمات . خانوم شما غذام بپزی ممکنه بسوزه

عزیز جان اون پزشکی که استرس اش زیاده منم روحيه ام با پزشکی سازگار نیست

گل فروشی دردسر داره ممکن بگیره و نگیره هیچی الان به اندازه آرایشگاه و کارا زیبایی پول توش نیسی چون متاسفانه مردم عقلشون دادن تو چشمشون طرف پول نداره لباس درستی تنش کنه یا گوشت بخره بخوره ولی دایما تو آرایشگاه و ناخن کاشتن و این چیزا هست 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷