اگ روزانه دولتی قبول شدی و بری دیگ سال بعد نمیتونی روزانه دولتی قبول شی
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
سال دومم بود 🥲میترسم یسال دیگ پشت بمونم قبول نشم هیچی
اگه میتونی علوم تربیتی پیام نور یا آزاد بخون که بعدا بتونی تو آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنی.
اگر هم میدونی که سال دیگه هم بمونی پشت کنکور؛خیلی سفت و سخت درس نمیخونی یا رشته ی بهتر نمیاری؛ همین رو برو؛ ولی در کنارش یه کاری چیزی هم یاد بگیر
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
اونجوری ک من شنیدم بله البت قبول شدن نه ها اینک بری بله فقط یباره مث سهمیه اس ک هر کی فقط یبار سهمبه دانشگاه دولتی داره
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
اما امسال تو دفترچه نوشته بود که میشه فقط بعد قبولی باید از اولی انصراف بدی اما نمیدونم دولتیم میگ ...
نمیدونم باز تحقیق کن ندونسته نرو
بچه ها میشه تو انتخاب رشته پیام نور مردود شه؟؟ اخه پیام نور همه رتبه ای میگیره😞
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"