2777
2789
اخه تو سایت سنجش زده دانشگاه شهید بهشتی روزانه خودم تو اینترنت دیدم گفته پردیس عباسپور باید بری  ...

آهان

روزانه ای دختر

این اسم اونجاییه که قراره بخونی

سایته همون مکان چی بگم فارسیشو 

روزانه ای بدون شهریه.. مبارکت باشه

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤
بابا این پردیس شهریه پرداژ نیست  اطلاعات غلط ندید

من نمیدونستم خب. اطلاعات غلط چیه .. دانشجوی بهشتی نیستم دانشگده هاشو بشناسم

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تو سایت سنجش زده دانشگاه شهید بهشتی روزانه خودم تو اینترنت دیدم گفته پردیس عباسپور باید بری  ...

اگه روزانه ک همون دولتیه و رایگانه ولی پردیس شهریش خیلی گرونه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
واقعا خیلی خوشحال شدم نگران شهریه اش یودم

نه عزیزدلم روزانه ای.. 

الهی همیشه خوشحال باشی. موفق باشی دختر خوب❤

اگه پول نمیگیره، حتما برو. اگر هم پول میگیره که ببین اگه میتونی شهریه شو جور کنی برو

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️

آموزش : 73932866

شماره آموزش پردیس عباسپور

زنگ بزن کامل بپرس

اما روزانه س رایگانه

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد
شما دانشگاه شهید بهشتی بودین

نه

اونجا واسه پایان نامه م‌میرفتن

خود دانشکده علوم انسانی

از تو سایت دانشگاه برات فرستادم

شماره تماس دانشکده های دیگه رو هم داره

به جای اینکه از اینجا بپرسی، از خود دانشگاه بپرس

کلا برو سایت رو ببین و با فضاها و تصاویر و خبرها دانشگاه آشنا شو

برای ثبت نامم حتما اطلاعیه ها رو گذاشتن 

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد