2777
2789

اوکی فهمیدیم پزشکی بهشتی قبول شدی. دختر چقدر تاپیک میزنی در این مورد؟ برو از مشاورت خونوادت چه میدونم دوستات بپرس آخه ما که سنی ازمون گذشته جه بدونیم؟ رسما دیگه حس میکنم داری شوآف میکنی

الان منم شروع کنم روپوستی پز شریفی بودنم و رتبه برتر بودنم رو بدم یر به یر شیم🤣🤣🤣

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در شان یک خانم نیست این طرز صحبت عزیزم 

حالم بده نصیحت نکنید لطفا 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
از صبح دارم دق میکنم پز زیر پوستی؟؟؟

شوخی میکنم عزیزم دق برای چی خب شما ک گل کاشتی حالا اگه واقعلا پزشکی دوست نداری و علاقه ات صفره خوب یه سال دگ بخون

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
عزیز موقع تاپیک زدن ارور میداد منم هی پشت سر هم ثبت رو میزدم،نگو چند بار ثبت شده،شرمنده ام به هر حال ...

خدا ببخشه اشکال نداره سایته داغونه❤️

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
رتبه ی ۷۰۰ که واقعا عالیه و زحمت زیادی میخواد، اما سالای گذشته این رتبه پزشکی شهید بهشتی نمیداد

چرا پارسال تو مدرسمون با 1000 قبول شده بود نیمسال دوم

سالای قبل 700 دندون پزشکی میداد ولی امسال...

چرا پارسال تو مدرسمون با 1000 قبول شده بود نیمسال دوم سالای قبل 700 دندون پزشکی میداد ولی امسال...

عزیزم من خودم پزشکی میخونم، ۱۰۰۰ پزشکی شهید بهشتی نمیده؛ من تیزهوشان درس خوندم و خیلی از دوستامم پزشکی میخونن امکان نداره ۱۰۰۰ پزشکی شهید بهشتی بده حتی نیم سال دوم ؛ ۷۰۰ بله دندونپزشکی میداد پارسال، اگه کسی کل دندون پزشکیا رو بزنه هرچقدرم بد باشه امکان نداره دندون قبول نشع با ۷۰۰؛ 

الان رتبه ی ۷۰۰ تو چه منطقه یا سهمیه ای منظورته