2777
2789

سلام دوستان من رشته مهندسی دریا دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر قبول شدم

چجور دانشگاهیه 

خوابگاهش چجوریه 

اساتیدش چطوره 

آدمای شهرش چطورن 

خیلی استرس دارممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله و اینکه با سختی کار و دوری و مهاجرت مشکلی ندارم از تهران می‌خوام برم

عزیزدلم من خودمم خانم هستم و مهندس با این رشته تو ایران هیچ جایگاه شغلی نداری نمیخوام ناامیدت کنم ولی این واقعیت مملکت ماست اگه میخوای بری و تحصیل در این رشته رو شروع کنی با علم به این مسئله برو که بعد فارغ التحصیلی شوکه نشی

[QUOTE=312894387]تهران[/QUOT

خب خرمشهر امکانات نداره اگر میتونی ۴سال تحمل کنی برو

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
معمولا اینجور رشته ها مونوپول یا تک قطبی هستن یعنی فقط جاهای خاصی میتونی مشغول به کار شی  حتم ...

مرسی بله خیلی فکر کردم بهش و تحقیق کردم بیشتر رو دریا کار میکنم و کارشون هم حداقل شیش ماه طول می‌کشه روی دریا

عزیزدلم من خودمم خانم هستم و مهندس با این رشته تو ایران هیچ جایگاه شغلی نداری نمیخوام ناامیدت کنم ول ...

برای مهاجرت چطور با مهاجرت مشکلی ندارم زبان کره ای و اینگلیسیم رو دارم تقویت میکنم تا هر کدوم خوب بود برم

برای مهاجرت چطور با مهاجرت مشکلی ندارم زبان کره ای و اینگلیسیم رو دارم تقویت میکنم تا هر کدوم خوب بو ...

نمیدونم پذیرش این رشته تو دانشگاه های اونور چطوریه

ولی حتی اگه دانشگاه های اونور هم این رشته رو داشته باشن پذیرش گرفتن با فاند کامل به شرطی هستش که رزومه ی قویی ارائه بدین و اینکه مهاجرت حتی با فول فاند هم هزینه بره