2777
2789
عنوان

کمردرد در هفته نهم

2804 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من از دیروز کمر و پهلوم درد میکنه ولی زیاد و شدید نیس ارومه. 

یکی گفت شیاف بذار ضرر نداره. میخوام بدونم بذارم یا طبیعیه؟  

لکه بینی هم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر دردش ناجور نیس نزاری بهتره منم ۳ ماهگی کمرم وحشتناک درد میکرد وحشتناک هاااا ینی نمیتونستم خم بشم ی شب اینقد درد میکرد نشسته نماز خوندم اما شیاف نزاشتم الان ک رفتم تو ۴ ماهگی بهترم

هاکان💙پسرِ مامان
امروز که دکتر نیس فردا باید برم

حتما سونو بده حتما برای من قلبش ایستاده بود ببین وضعیتش چجوره البته خیلی ها کمردرد واداشتن و چیزی نشده بد  به دلت راه نده ولی خب احتمالی من اهمیت ندادم بعد فهمیدم تو شکمم مرده 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
نه اصلا چیزی استفاده نکنیاااا طبیعیه..منم همینجوری ام به دکترم گفتم..

من اولاش هم داشتم به دکتر گفتم گفت طبیعیه فقط رابطه نداشته باش. 

دیگه کلا نداشتم تا دیروز. 

والا ترسیدم سرخورد چیزی استفاده کنم

من اولاش هم داشتم به دکتر گفتم گفت طبیعیه فقط رابطه نداشته باش.  دیگه کلا نداشتم تا دیروز.&nbs ...

خوب کردی..منم از اولش درد داشتم خیلی هم زیاااد الان بهتر شدم خیلی..دکتر گفت طبیعیه اگه دردت دیگه جوری شد که واقعا نمیتونی تحمل کنی استامینوفن ساده بخور اگه خوردی و بازم درد داشتی و برات قابل تحمل نبود دیگه مجبورم بفرستم ام آر آی، گاها مجبور میشیم باوجود بارداری بفرستیم ام آر، که من به روزهایی میرسید که خیلی دردم زیاد میشد اما استا نخوردم تحمل میکردم الان نسبت به چندوقت قبل خیلی بهترم درد دارم اما نه اونقدری که تحملش نتونم بکنم یک‌کمم جدیدا عفونت کردم خودم احتمال میدم  مال اینم باشه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
عزیزم چقدر سخت😥😥

فکر کن ۷ هفته و ۴روز سونو قلب دادم همه چیز عالی حتی دکتر زوم کرد قلبش نشونم داد بعد زمانی که باید ده هفته میبودم افتادم لکه بینی سونو دادم قلبش تو هشت هفته و سه روز ایستاده بود شوک بود برام باورم نمیشد ولی کمر درد داشتم ده روز دقیقا به همین خاطر میگم سرسری نگیر شاید شیاف استراحتی چی ی لازم داشته باشی منم میخوندم خیلی ها گفته بودن طبیعیه ولی تعدادی هم گفته بودن سقط شد 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
خوب کردی..منم از اولش درد داشتم خیلی هم زیاااد الان بهتر شدم خیلی..دکتر گفت طبیعیه اگه دردت دیگه جور ...

چطور بهتون شیاف نداده اخه اولین چیز ادم نگران بچه میشه