2777
2789
عنوان

جواب انتخاب رشته اومد

170 بازدید | 14 پست

بدون ازمون انتخاب رشته کردو اولویت اولم مهندسی کامپیوتر پیام نور بود ک قبول شدم💃🏻💃🏻💃🏻😍😍😍😍😍😍😍

خیلی خوشحالم

حیف دوستم پیام نور قبول نشد🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی خوشحالم اصلا فکر نمیکردم پیام نور قبول بشم میخواستم برم غیر انتفاعی

مگه پیام نور بهتر غیر انتفاهیه؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

غیر انتفاعی خیلی بهتر از پیام نوره

اخه پیام نور قبول شدنش سخت تره از غیر انتفاعی تازه پیام نور مدرکش دولتی هست! 

من و دوستم اولویت اوذ پیام نور زدیم اولویت دوم غیر انتفاعی اون پیام نور قبول نشد معدلش پایین تر بود من شدم

اخه پیام نور قبول شدنش سخت تره از غیر انتفاعی تازه پیام نور مدرکش دولتی هست!  من و دوستم اولوی ...

پیام نور نیمه دولتیه نه دولتی. و حضور سر کلاساش اجباری نیست. اما غیر انتفاعی زیر مجموعه دانشگاه دولتیه و حضور در کلاس اجباریه مدرکش هم معتبر تره

پیام نور نیمه دولتیه نه دولتی. و حضور سر کلاساش اجباری نیست. اما غیر انتفاعی زیر مجموعه دانشگاه دولت ...

هردو جزو سراسری هستن یسری شهرا پیام نورش خوب نیس ولی یسری شهرا قبول شدن پیام نور سخت تر از غیرانتفاعی هست

شهاب دانش خیلی معتبره 

ولی من پویش زده بودم و پیام نور