2777
2789

هدفم مهاجرته و رشته‌ای که آوردم برای مهاجرت خوبه. نمی‌دونم برم یا بمونم رشته و سال بعد دانشگاه بهتر برم :))) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه رشتت

یک عدد دختر انقلابی:)                                     چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه»  چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف   یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند       قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙                   شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡             #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم.     تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل  برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡
از نظر محیطی تحت فشار قرار نمی‌گیرم. بجز این دلیل دیگه‌ای داره؟ 

اره‌محیطو کلا ولش

اول ک یکسال بیهوده عقب میوفتی

دوم ممکنه انگیزتو از دس بدی و اصلانتونی بخونی یا حوصلت نشه

سوم اگه رشته خوبی اوردی دلیلی نداره نری ک