2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صنایع کجا؟ آینده اش چرا خوب نشد؟ بهترین رشته اس که

دانشگاه دولتی سمنان

نمیدونم عزیزم فقط تجربه اون بنده خدارو گفتم ، لیسانس گرفت در به در دنبال شغل کار مناسبی پیدا نکرد الانم کار آزاد میکنه

من پسرعمموم صنایع خوند اینده خوبی نداشت

رشته خودمه بیشترین رشته مهندسی ک بازار کار داره ی نگاه ب ازمونهای استخدامی بنداز ببین چقد مهندس صنایع میخوان کلییییییی کار دولتی و ازاد هست واسش

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
شما الان کجا مشغولی؟

دانشجوام بیشتر استادام مهندس صنایعن کلا تو ی سال گذشته چندتا ازمون استخدامی برگزار شد من چک کردم هر شرکت حدود ۳۰تا مهندس صنایع میخواد 

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
من تجربه شخصیم گفتم شما مشغول کارید؟

ن هنوز دانشجوام

خب میشه بگید چرا پسر عمتون آینده نداشتنه تو صنایع

عزیزم پسر عموم بود

مهندسیش گرفت در به در تو شرکت ها و استخدامی ها رفت برای کار یا میگفتن سابقه باید داشته باشی که خوب اون دانشجوییش تازه تموم شده سابقه از کجا میاورد یاهم میگفت مهندس دارن حتی برای کارمندی هم میخواست بره میگفتن کارمند خانم چون حقوق کمتر میگیره اونارو قبول میکنن ، برای همین الانم بیکاره دیگه ، البته من فقط حرفای خودش زدم