2777
2789
سلام کارش که سرو سامون دادن به مدارک پزشکی مراکز درمانیه مثل بیمارستان استخدامشم با آزمون استخدامیه ...

بازار کارش چطوره نیرو میخان اصلا؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می‌شود...💖🍀
عزیزم اصلا استرس نداشته باش کارشم اصلا با پرستاری قابل مقایسه نیست.‌..کارت با کامپیوتر و ترخیص و بست ...

مرسی گلم هرچی خدا بخواد من ک دیگه توان ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم هرچی خدا بخواد من ک دیگه توان ندارم

برات آرزوی بهترینا رو دارم😍یادمه خواهرم صهر دور قبول شد همه میگفتن چرا بخاطر رشته شناخته نشده میفرستیش شهر غریب اما پدرم گوش نکرد و الانم همونا صدهابار بمن گفتن تونستی رشته خواهرتو بخون

بازار کارش چطوره نیرو میخان اصلا؟

اتفاقا دفترچه آزمون تازه اومده نگاه کن برا آزمون آماده باشی قبول میشی

همه بیمارستانام نیاز دارن هم پذیرش با مدارک پزشکیه و هم ساماندهی پرونده و اینکه نام علمی بیماری چی هست رو مدارک پزشکی کار میکنه کارشون زیاده تعدادشونم زیاده به نظرم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
برات آرزوی بهترینا رو دارم😍یادمه خواهرم صهر دور قبول شد همه میگفتن چرا بخاطر رشته شناخته نشده میفرس ...

خداروشکر مرسی عزیزم خیلی ممنونم خیلی حالم بهتره

اتفاقا دفترچه آزمون تازه اومده نگاه کن برا آزمون آماده باشی قبول میشی همه بیمارستانام نیاز دارن هم ...

خیلی ممنونم عزیزم نگرانیم بابت استخدامیه مرسی بابت پاسخت

بفرمایید  

من صب تاپیک زدم راجب فناوری سلامت گفتین خوبه بعد از چند نفر ک پرسیدم اول ک درست اطلاع نداشتن بعدم گفتن بازار کار نداره و آخرش بیکاریه نمی ارزه توروخدا اگ میدونی راهنماییم کن بخدا اینقد اشک ریختم چشمام میسوزه

من صب تاپیک زدم راجب فناوری سلامت گفتین خوبه بعد از چند نفر ک پرسیدم اول ک درست اطلاع نداشتن بعدم گف ...

خیلی میترسم بخونم و آخرش بیکار باشم

من صب تاپیک زدم راجب فناوری سلامت گفتین خوبه بعد از چند نفر ک پرسیدم اول ک درست اطلاع نداشتن بعدم گف ...

نه خوبه...... کاری نداره شما بزن آزمون استخدامی رشته ات رو سرچ کن یا برو بیمارستان سوال کن عزیزم