2777
2789

من دوم این ماه باید پری میشدم 31شدم ولی ن ب شدت ماهای قبل دو روز اولش ک با لخته بزرگ میشد این ماه اصلن هیچی حس نکردم نه روز میکشد چهار روزه تموم شد لکه بینیشم قهوه بود روز سوم و چهارم گزشت سه روز پیش من ی بی بی زدم یه حاله صورتی کمرنگ ولی قبل خشک شدن با اینکع کمرنگ بود معلوم بود تو نی نی سایت گزاشتم گفتن خط تبخیره ولی توی گوگل هم خوندم خط تبخیربعد از خشک شدن معلوم میشه بعد از چهار روز دوباره ی بی بی زدم واسه قبلیه توی عکس با اینکه کمرنگ بود معلوم بود ولی این با چشم معلومه ولی دو سه دقه اول افتاد توی روستا هستم کسی نیس بتونم برم آزمایش همسرمم سر کار میره جای امیدواری داره یا بازپ خط تبخیر؟؟ روژان هم زدم منفی بود الان بنظرتون کدوم درسته دو تا بی بی هاله دار یا یه روژان منفی؟؟ 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله چندروز از موعدتون میگذره؟

موعود اون نمیدونم ک حسابمیشه اونطوری شدم.  اگ حساب نشه 10روز

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
از علایمت احتمال بارداری هست حالا بازم اول صب بزن اگه باشی پر رنگ تر میشه

کمرمم این روزا درد میکنه

به بیبی  چک اعتمادی نیست، چند روزه عقب انداختی؟؟

ععزیز بالا گفتم چطور شدم با اگ اون پریودی نباشه و لک لانه گزنی باشع ده روز

روژان چیه؟

بی بی چک

اگر مدیکور زدی مدیکور دقیقه

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
ععزیز بالا گفتم چطور شدم با اگ اون پریودی نباشه و لک لانه گزنی باشع ده روز

به نظرم ازمایش بدی مطمئن تره، برای منم بیبی چک نشون نداد، بعد ده روز ازمایش دادم مثبت شد

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
اگر مدیکور زدی مدیکور دقیقه

میگن مثبت کاذی زیاد داره.. یا خط تبخیر ولی ولسم زیر پنج دقه انداخت

موعود اون نمیدونم ک حسابمیشه اونطوری شدم.  اگ حساب نشه 10روز

گلم لک لانه گزینی یه لکه هست مانند لخته وتمام دیگه چندروز طول نمیکشه شما احتمالا پریود شدی ولی بازم نمیشه قطعی گفت بهتره ازمایش بدی

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

میگن مثبت کاذی زیاد داره.. یا خط تبخیر ولی ولسم زیر پنج دقه انداخت

الهی هرچی میخوای همون بشه

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭