خانما بچم شده پوست و استخون دو سال و نیم داره وزنش 9 کیلوعه یبوست داره شدید همین یبوست باعث کم اشتهاییش شده هیچی نمیخوره روزی یه لقمه بزور با کلی سختی دهنش میکنم اصلا غذا نمیخوره دیگه مریض شدم از بس حرص خوردم از دستش هر کی یه چیزی میگه یکی میگه گلابی بدش یکی میگه بابونه بدش برای یبوست... هر کی میگه فلان چی بدش دوست دارم یکی بزنم تو سرش یکی تو سر خودم... یه خب نمیخوره یکم بزور بهش میدم گلوشو پاره میکنه از بس جیغ میزنه دکتر خیلی بردمش از تهران و یزد و شیراز بگیر تا کرمان و اصفهان و... خاک تو سرشون با این مدرک گرفتنشون، یبوست یه بچه رو نمیتونن درمان کنن یعنی خاک تو سر اونی که به اینا مدرک داده به خدا بریدم... به استخون رسیده دخترم نمیفهمم چه خاکی تو سرم کنم هر کی میبینه منو میگه وای چرا آلا اینقدر لاغر شده بهش رسیدگی نمیکنی واقعا دوست دارم بلند بلند گریه کنم مثل بعضی مادرای امروزی نیستم به خودم بیشتر از بچم اهمیت بدم مردم دیگه به دردام اضافه میکنن فضولا
عزیزم میفهمم خداکمکت کنه حالا شمامزگی دکتر وانواع راه ها رو امتحان کردی واقعا نمیدونم چی بگم شاید یبوستش ازهمین هیچی نخوردن باشه خب ببخشید باید غذایی باشه که بتونه از روده رد بشه دیگه بنظم دخترشما بی اشتهاییش علت یبوستشه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.