2777
2789
عنوان

بمیرم بچم شده پوست و استخون

144 بازدید | 12 پست

خانما بچم شده پوست و استخون دو سال و نیم داره وزنش 9 کیلوعه یبوست داره شدید همین یبوست باعث کم اشتهاییش شده هیچی نمیخوره روزی یه لقمه بزور با کلی سختی دهنش میکنم اصلا غذا نمیخوره دیگه مریض شدم از بس حرص خوردم از دستش هر کی یه چیزی میگه یکی میگه گلابی بدش یکی میگه بابونه بدش برای یبوست...  هر کی میگه فلان چی بدش دوست دارم یکی بزنم تو سرش یکی تو سر خودم... یه خب نمیخوره یکم بزور بهش میدم گلوشو پاره میکنه از بس جیغ میزنه دکتر خیلی بردمش از تهران و یزد و شیراز بگیر تا کرمان و اصفهان و... خاک تو سرشون با این مدرک گرفتنشون، یبوست یه بچه رو نمیتونن درمان کنن یعنی خاک تو سر اونی که به اینا مدرک داده به خدا بریدم... به استخون رسیده دخترم نمیفهمم چه خاکی تو سرم کنم هر کی میبینه منو میگه وای چرا آلا اینقدر لاغر شده بهش رسیدگی نمیکنی واقعا دوست دارم بلند بلند گریه کنم  مثل بعضی مادرای امروزی نیستم به خودم بیشتر از بچم اهمیت بدم مردم دیگه به دردام اضافه میکنن فضولا

عزیزم میفهمم خداکمکت کنه حالا شمامزگی دکتر وانواع راه ها رو امتحان کردی واقعا نمیدونم چی بگم شاید یبوستش ازهمین هیچی نخوردن باشه خب ببخشید باید غذایی باشه که بتونه از روده رد بشه دیگه بنظم دخترشما بی اشتهاییش علت یبوستشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن بادام شیرین خوراکی بریز داخل غذاش مایعات بهش بده

بولله نمیخوره هیچی نمیخوره

همش تو خونه راه میره و میدوعه بعد میاد پیشم میگه آب میخوام یکم اب میخوره دیگه میره اصلا اسم غذا رو نمیاره

حالا من چی بگم،

اگه نمیزنی تو سرم بگم منم دخترم یبوست داشت عناب جوشوندم دو قاشق از ابشو دادم بهش برطرف شد

دختر منم خیلی بی اشتها بود، هنوزم که ۷سالشه لاغره و اشتهای آنچنانی نداره، هله هوله و کیک دوس داره😐

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
بولله نمیخوره هیچی نمیخوره همش تو خونه راه میره و میدوعه بعد میاد پیشم میگه آب میخوام یکم اب میخوره ...

ای بابا هیچی نمیخوره چطور چیزی دفع کنه

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3
عزیزم میفهمم خداکمکت کنه حالا شمامزگی دکتر وانواع راه ها رو امتحان کردی واقعا نمیدونم چی بگم شاید یب ...

نمیدونم بخدا، یعنی دیگه دارم روانی میشم، اینقد لاغره میگم داره از دست میره

نمیدونم بخدا، یعنی دیگه دارم روانی میشم، اینقد لاغره میگم داره از دست میره

ازکی تاحالا اینجوری شده؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

عزیزم میفهمم خداکمکت کنه حالا شمامزگی دکتر وانواع راه ها رو امتحان کردی واقعا نمیدونم چی بگم شاید یب ...

نه خواهر اولا فقط یبوست داشت اشتهاش خوب بود بعد کم کم اشتهاش از بین رفت