امروز ظهر ساعت ۱۲من احمق تو حیاط بودم یه لحظه دیدم صدای اومد تا رسیدم دیدم پسر دوساله نیمم افتاده پایین پله ها گریههه اصلا هم گریه نکرد حالا نفهمیدم از کجا خورده زمین دیگه سکته کردم خداروشکر بعدش بازی کرد غذا خورد همه چیز ش خوب بوذ ولی ترس دارم میمیرم حالا نگاه کردم پشت سرش یعنی اخر سرش که چسبیده به گردن قرمزه شده
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
نه عزیزم نه روی رگ هست و نه جمجمه و استخوان سر اصلا جای نگرانی نداره. ورم هم که نکرده ولی اگر خی ...
ممنونم عزیزم باشه
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
نه عزیزم نه روی رگ هست و نه جمجمه و استخوان سر اصلا جای نگرانی نداره. ورم هم که نکرده ولی اگر خی ...
باورت میشه دلم اروم گرفت از حرفت خدا خیرت بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد