2777
2789

با کلی تاخیر پریشب پریود شدم، از همون موقعم پهلوی راست بیشتر به سمت شکمم درد میکنه وتیر میکشه، کسی میدونه چی ممکنه باشه؟ تا یکشنبه دسترسی به دکتر ندارم

روزای خوبم میاد ، اگه یکم طاقت بیاری...

کلیه

چیز خاصی هم نیستا.. آب کم خوردی کلیه ات درد گرفته.. بدنت رو هیچ وقت بی آب نذار

آب زیاد بخور تا مدام بری دسشویی.. دیگه اروم آروم دردش کم میشه بعد خوب میشه.

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤

هر موقع دسترسی پیدا کردی برو دکتر دوست منم عین تو شد دقیقا رفت دکتر گفت عفونته هر چند نفهمیدم چه ربطی داشت ولی خب به من چه من که دکتر نیستم 

برو دکتر یکشنبه قبلش کیسه گرم اینا بذار شاید دردش طبیعی باشه واسه پ.ریودی 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیه چیز خاصی هم نیستا.. آب کم خوردی کلیه ات درد گرفته.. بدنت رو هیچ وقت بی آب نذار آب زیاد بخور ت ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی جواب دادی❤

هر موقع دسترسی پیدا کردی برو دکتر دوست منم عین تو شد دقیقا رفت دکتر گفت عفونته هر چند نفهمیدم چه ربط ...

ممنون از وقتی که گذاشتی و جواب دادی💖

من پهلوی راستم درد میکرد بعضی وقتا و شکر خدا الان خیلی کم شده و به ندرت

اما از روده تحریک پذیر بود

یکیم ممکنه از کیسه صفرا باشه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒