2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه؟

93 بازدید | 15 پست

امشب برادر شوهر داشت نارنگی میخورد پسر منم  نزدیک عموش بود ۸ماهشه نگاهش میکرد و جیغ میزد دلش میخواست 

اونم هی داشت سفیدیاش میگرفت و طول میکشید اگه نیخواست بهش بده یه لحظه گفتم برم بیارمش پیش خودم

وقای اوردمش

برادر شوهرم  گفت ترسیدی بهش نارنگی بدم بردیش منم‌گفتم نه حس کردم عادی پرسیده دیدم نه باداد و عصبانیت دوباره همین سوال کرد و بعد گفت بار اخرت باشه 

تو جمعی که  ۱۰ نفر نشسته بودن پیر و جوون جلو بچه ۱۲ سالش سر من داد زد

بنظرتون کار من بد بود که اینجور کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حتی اگه من بچمو بردم که اون بهش میوه نده حق داشتم من به بچع نزدیکترم یا اون

اشتباه ازاون بوده چقدرپرووبیشعوره

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
یعنی چی طول میکشه؟ میخواست بهش نارنگی بده؟ نمیخواست بده؟ تو از چی ترسیدی؟

نمیدونم نیخواست بده یا نه

شما فکر بچه من کنار عموش بود من رفتم اوردمش

به اون چه بچه خودمه

حالا ایتحوری بگو خلاصه کردم

نمیدونم نیخواست بده یا نه شما فکر بچه من کنار عموش بود من رفتم اوردمش به اون چه بچه خودمه حالا ای ...

نه به اون مربوط نیست

باید حتما جوابشو میدادی

آروم ولی با اخم میگفتی احترامت سرجاش ولی دلیلی نمیبینم واسه بچه ی خودم از شما اجازه بگیرم یا واسم تعیین تکلیف کنی

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
نه به اون مربوط نیست باید حتما جوابشو میدادی آروم ولی با اخم میگفتی احترامت سرجاش ولی دلیلی نمیبین ...

دقیقا عزیزم باید همین کار میکردم

ولی اگه اینارو میگفتم بقیه خانواده شوهرمم میریختن سرم که چرا به برادرش توهین کردم شوهرمم پشتم در نمیومد

نه به اون مربوط نیست باید حتما جوابشو میدادی آروم ولی با اخم میگفتی احترامت سرجاش ولی دلیلی نمیبین ...

ولی حتما بصورت عملی این رویه رو  در مورد این شخص در نظر میگیرم اگه شوهرم باهام‌همکاری کنه اصلا نمیزارم دیگه بچمو بببینه

راستش انگار از من‌کینه داشت سرم خالی کرد امشب

تو موقعیت های حساس زندگیم خیلی دخالت کرده

مثلا محلی که میخواستم عقد کنم بخاطر اون عوض شد روز بله برونم بخاطر اون عوض شد

دقیقا عزیزم باید همین کار میکردم ولی اگه اینارو میگفتم بقیه خانواده شوهرمم میریختن سرم که چرا به بر ...

اینجوری که بدتر شد

دیگه همشون به خودشون اجازه میدن اینجوری باهات حرف بزنن چون میدونن ساکت میمونی.

شما نیاز نداری کسی پشتت وایسه. خودت خودتو قوی نشون بده.

به شوهرتم از این حرفا بزن که بی احترامی به من یعنی بی احترامی به تو.. اینکه کسی سر من داد بزنه یعنی غیرتتو زیر سوال بردن و... ازین چیزا

ولی حتما بصورت عملی این رویه رو  در مورد این شخص در نظر میگیرم اگه شوهرم باهام‌همکاری کنه اصلا ...

همون اول باید تکلیفتو روشن میکردی با شوهرت. که پای داداششو از زندگیت ببره