2777
2789
عنوان

میشه اینو بزنمش الان؟🙁 لطفاااا😥

286 بازدید | 36 پست

بچه هاتون خواب نیستن الان احیانا؟🥴

داداش من بیداره نمییییزاره بخوابیم‌ که.

آجی بازی، آجی فیلم آجی‌ گوشی، آجی آب.

زهرمار بچه مگه من مامانتم.

من عصبی میشم اینم میخنده دلم میخواد بکشمش.

چجوری با چه کلکی بخوابونمش؟

بچه‌ حرف گوش کنیم نی که الان بگی شبه بخواب بخوابه‌.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه مریض شده بیدار شده میخایم ببریمش دکتر داداشمو  یک ساعت نمیشد خوابیده بود

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!
خودت خاموش کن بخواب که اونم بخوابه.بعد پاشوبه کارات برس

کاری ندارم که خوابم میاد.

نمیخوابه چرا فکر کردی میخوابه.

مامانم از سرکار که اومد دیرم اومد چراغارو خاموش کرد همرو گفت بخوابیم هممون خودش رو تخت خوابید خسته ام بود خوابش برد بیچاره. داداشمم نرمالانه برا خودش پاشد چراغو روشن کرد که بیا بازی کنیم.:)

ای جان خدا حفظش کنه بچه همین آروم باش بگو بهش بیا کتاب داستان بخونیم تو یه جا بندش کن دراز بکشه اون موقع شاید بعد پر حرفی بعدش خوابی  بچه پنج سال من همین الان خوابید بهم فش داد گفت بمیری راحت شم ازت نزاشتی بخوابم 

تازه مریض شده بیدار شده میخایم ببریمش دکتر داداشمو  یک ساعت نمیشد خوابیده بود

چند سالشه؟

کاش اینم مریض بود آروم میشد یکم.😐🤦🏻‍♀️

باز اونجوری میبردیمش دکتر بهش محبت میکردیم یکم.

الان که بی دلیل بیداره.

عزیزم بچه وقتی طول روز فعالیت زیاد داشته باشه و روز هم نخوابیده باشه خود به خود هشت ونیم نه شب می خو ...

داداش من بچه نرمالی نی خب صبحا زود پا میشه تا دلت بخوادم شلوغ میکنه شبم به زوووور با گریه و کتک باید بخوابونیش.😬

برقا رو خاموش کن بگو هرکس بیدار بود ببرش😂😂😂واااای من اینو هروقت میگم داداشم سرر یه دقیقه میخوابه

کی ببرش؟😑

چند سالشه داداشت؟

این چیزا حالیش نی خب دیگه الان بیداره منم باید طبق میلش بیدار باشم...